نشریه ساندی میرور بامداد یکشنبه گزارش داد که ارتش این کشور در چارچوب «عملیات دستور» موظف شده تا از پر بودن قفسههای فروشگاهها و مخازن جایگاههای سوخت اطمینان حاصل کند.
بسیاری از فروشگاههای انگلیس در پی وحشت مردم این کشور از همهگیری کرونا به خرید و احتکار اقلام ضروری رویآوردهاند. بر همین اساس بسیاری از قفسههای مواد بهداشتی و غذایی در بیشتر ساعات روز خالی است و فروشگاهها به اجرای سیاست جیره بندی روی آوردهاند.
همچنین بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس دستور خرید و انتقال صدها عدد تختخواب از بیمارستانهای خصوصی در این کشور را صادر کرده تا ظرفیت پذیرش بیمارستانهای عمومی را افزایش دهد.
بر اساس آمارهای منتشر شده، مجموعا ۱۲۸ هزار عدد تختخواب در بیمارستانهای عمومی انگلیس ثبت شده که کارشناسان پبش بینی می کنند این میزان جوابگوی شیوع گسترده ویروس کرونا نیست.
گفته می شود که در ۵۷۰ بیمارستان خصوصی انگلیس ۸ هزار تخت خواب موجود است که اگر به بیمارستانهای عمومی منتقل شود، روزانه ۲.۴ میلیون پوند خرج برای دولت میتراشد.
دولت انگلیس در فاز اول با شرکت اسپایر که ۳۹ بیمارستان خصوصی را تحت پوشش دارد قرارداد بسته است.
جانسون همچنین خواستار افزایش موجودی دستگاههای اکسیژن بیمارستانها شده است. این دستگاهها بخش مهمی از فرآیند درمان افرادی است که کرونا برای انها مشکلات تنفسی ایجاد کرده است.
کریس ویتی عالیترین مقام پزشکی انگلیس میگوید: ما با یک اپیدمی مواجه هستیم که به سرعت در حال تحول است. دانشمندان، دولتها و جوامع به یکدیگر کمک میکنند تا از این بحران عبور کنیم.
دولت انگلیس قصد دارد تا هفته آینده لایحهای را در مجلس به رای بگذارد تا ضمن لغو تجمعات بیش از ۵۰۰ نفر، به دستگاههای امنیتی و پلیس اختیارات ویژه ای اعطا شود که با متخلفین در این زمینه برخورد کند. به گزارش روزنامه تایمز لندن، اجرای این قانون ممکن است تا دو سال ادامه پیدا کند.
جانسون بر خلاف برخی کشورهای اروپایی که هفته گذشته دستور تعطیلی مدارس را صادر کردند از این اقدام امتناع کرده است. او میگوید هنوز که شواهد تاثیر همهگیری بیماری در جامعه مشهود نیست، قصد تعطیل اعلام کردن مدارس را ندارد، هرچند این مسئله تحت بررسی است.
با این حال آنطور که مسئولان مدارس انگلیس گفتهاند، والدین در پی نگرانی از انتشار ویروس کرونا ، مانع حضور فرزندانشان در کلاسهای درس میشوند.
جف بارتون، از مدیران انجمن مدیران مدارس و دانشگاهها گفته است که مدارس انگلیس مسئول دانش آموزانی نیستند که سر کلاس حاضر نمیشوند. وی افزود: پیامدهای تعطیلی مدارس در سطح کشور، به معنای «زنگ هشدار» برای معلمها و مسئولانی است که تکنولوژی آموزش از راه دور و آنلاین را ندارند.
گاوین ویلیامسان، وزیر آموزش انگلیس قرار است روز جمعه در جمع حدود هزار نفر از مسئولان مدارس، در کنفرانس سالانه انجمن مدیران مدارس و دانشگاهها در همین رابطه سخنرانی کند.
بسیاری از خانوادهها فرزندان خود را مجهز به ماسکهای صورت کرده و روانه مدرسه می کنند.
با این حال جنی هریس معاون ارشد نظام پزشکی انگلیس، گفته است که این ماسکها ممکن است «در واقع ویروس را به خود جذب کند» و باعث شود شخص آن را با تنفس به درون ریهاش بکشد.
او افزود «بهتر است فرد عادی که در خیابان راه میرود (به امید پیشگیری از ابتلا به ویروس) ماسک نزند».
بر اساس آخرین امار اعلام شده تاکنون یکهزار و ۱۴۰ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و ۲۱ نفر جان باختند.
شیوع این ویروس از ماه دسامبر ۲۰۱۹ (دیماه) از استان هوبی چین آغاز شد و تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است. همچنین بیش از ۵ هزار نفر در سراسر جهان جان خود را براثر ابتلا به این ویروس از دست داده و بیش از ۷۲ هزار نفر بهبود یافتهاند.
نظر شما