به گزارش خبرگزاری پرنسالاتینا، کشورهای این منطقه برای کنترل شیوع گسترده ویروس کرونا تدابیر مختلف جدیدی از جمله ممنوعیت برگزاری اجتماعات و تجمعات و همچنین محدودیت های سفر اعمال کردهاند.
کنگره السالوادور روز گذشته(شنبه) تدابیر اضطراری را برای جلوگیری از گسترش کرونا در این کشور تصویب کرد که از جمله آنها محدودیت ها برای ورود و خروج از این کشور و ممنوعیت برگزاری تجمعات اشاره کرد. مقامات السالوادور اعلام کرده اند هنوز گزارش تایید شدهای از ابتلا به کرونا در این کشور در اختیار ندارد و تمامی این اقدامات، تدابیر پیشگیرانه است.
ذولت های هندوراس، گواتمالا و پاناما نیز برگزاری هرگونه تجمع و گردهمایی را ممنوع اعلام کردند.
مقامات پاناما همچنین تصریح کردند که پروازها از اروپا و آسیا به این کشور به حالت تعلیق درآمده اما پرواز کادر پزشکی و انتقال تجهیزات مرتبط با بهداشت عمومی بلامانع است.
براساس جدیدترین آمارها بیش از ۱۵۰ هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند که بیش از ۵۵۰۰ نیز از این افراد فوت کرده اند.
دولت مکزیک نیز هشدار داد که شیوع کرونا ممکن است برای تمامی سال جاری میلادی به طول بینجامد به همین دلیل تدابیر سختگیرانه و شدیدی را برای جلوگیری از گسترش آن در دستورکار قرار داده است از جمله ممنوعیت تجمعات و تعطیلی مدارس.
هوگو لوپز معاون وزیر بهداشت مکزیک در این رابطه گفت: ما آماده شیوع این ویروس که ممکن است تا پایان سال جاری میلادی بطول بینجامد، هستیم.
شمار مبتلایان به کرونا در مکزیک روز گذشته به ۴۱ نفر افزایش یافت اما تلفاتی به دنبال نداشته است.
در همین حال کلمبیا اعلام کرد چهار شهروند اروپایی که پروتکل های مرتبط با قرنطینه افراد را نقض کرده اند، از این کشور اخراج خواهد کرد. دولت کلمبیا این پروتکل ها را با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا اجرا کرده بود و این در حالی است که کلمبیا مرزهایش را با ونزوئلا بسته است. چهار شهروند فرانسوی و یک تبعه اسپانیایی قرار است از کلمبیا به دلیل عدم رعایت این پروتکل ها اخراج می شوند. تاکنون ۲۲ نفر در کلمبیا به کرونا مبتلا شده اند اما تلفاتی نداشته است.
شبکه تله سور نیز گزارش داد که گسترش شیوع کرونا در آمریکای لاتین در ۱۷ کشور این منطقه تایید شده است. تاکنون برزیل بیشترین مورد ابتلا(۹۸ مورد) را داشته اتس اما مورد فوتی نداشته است. اما در کشورهای آرژانتین، اکوادور و پاناما موارد فوتی گزارش شده است.
دولت اکوادور نیز نیز اولین مورد فوتی این کشور به دلیل ابتلا به کرونا را تایید کرد.
تاکنون ۱۵۶ هزار و ۷۳۰ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند که پنج هزار ۸۳۹ نفر فوتی گزارش شده است و این در حالی است که ۷۵ هزار و ۹۳۲ نفر نیز بهبود یافته اند.
نظر شما