عبدالکریم گراوند روز یکشنبه در نشست هماهنگی برداشت غله در استان بوشهر افزود: باتوجه به شرایط خاص کشور و استان در اثر شیوع ویروس کرونا، رعایت اصول بهداشتی برای برداشت گندم ضروری است.
وی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی مربوطه، با تولیدکنندگان گندم که مسائل بهداشتی را در هنگام برداشت رعایت نمی کنند، قاطعانه برخورد کنند.
استاندار بوشهر یادآورشد: لحاظ کردن استانداردهای لازم در انبارها و برداشت سریع محصول گندم امسال مورد تاکید است.
گراوند اضافه کرد: همچنین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی استان بوشهر نیز در زمینه تامین سوخت کمباینها همکاری لازم را با سازمان جهاد کشاورزی داشته باشد.
وی از معاون اقتصادی استانداری، مسئولان شرکت غله و جهاد کشاورزی خواست انبارهای گندم را بازرسی کنند تا محصولی که با این همه زحمت و این شرایط خاص به دست میآید به راحتی از بین نرود.
استاندار بوشهرگفت: باتوجه به اینکه قرار است امسال تعاون روستایی نیز در بحث خرید گندم وارد کار شود باید هرچه سریعتر نسبت به آماده سازی مراکز خرید خود اقدام کند.
وی تاکید کرد: همچنین نیروی انتظامی باید ورود و خروج کمباین ها را کنترل کند و خروج گندم از استان بدون مجوز سازمان جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی غله امکان پذیر نیست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: کار برداشت گندم، جو و کلزا از سطح ۱۱۴هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع استان از پنجم فروردین ماه آغاز میشود.
محمد تقی منوچهری افزود: در این مدت ۱۷ هزار تن کودشیمیایی و ۱۲ هزار تن بذر اصلاح شده سازگار با شرایط اقلیمی در استان بوشهر توزیع شده است.
وی بیان کرد: پیش بینی میشود از این میزان سطح زیر کشت ۱۱۰ هزار تن غلات در استان بوشهر برداشت شود.
منوچهری اضافه کرد: برای برداشت و جمع آوری محصول غلات امسال استان ۶۰۰ کمباین نیاز است که باید از استانهای همجوار تامین شوند.
وی یادآور شد: این کمباینها ۱۴۰ هزار لیتر سوخت نیاز دارند که باید از سوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی استان تامین شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: امسال برای خرید محصول گندم برداشتی استان بوشهر ۶ مرکز خرید رسمی غلات شامل چهار مرکز در برازجان، خورموج و بوشهر راهاندازی شده و افزون براین چهار مرکز دیگر نیز از سوی سازمان تعاون روستایی امسال کار خرید را انجام میدهند.
نظر شما