فرهاد شهبازوار روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار قضایی ایرنا درباره پویش اجتماعی «سهم من در بحران کرونا» به عنوان یک وکیل دادگستری افزود: در روزهای پایانی سال پیگیری امور شخصی و اجتماعی شهروندان به سبب شیوع ویروس کرونا کند و همراه با استرس شده است و پیگیری امور محوله مردم با ناراحتی و نگرانی همراه است.
وی ادامه داد: شرایط اضطراری است و این مساله همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی شهروندان را دستخوش تغییر کرده و مردم باید با دریافت اطلاعات و آگاهی صحیح در مورد نحوه مواجهه با این ویروس موازین بهداشتی و حقوق دیگران را مدنظر قرار دهند.
این وکیل دادگستری اضافه کرد: رعایت موارد ایمنی و بهداشتی از سلامت تن و روان یک مسئولیت اجتماعی است و همه مکلف هستند تا با تغییر سبک زندگی و کارکردی شرایط گذار از این بحران را سهل تر کنند.
وی درباره پیگیری های حقوقی و قضائی پرونده های موکلان خود افزود: وجود سامانه های قضائی و ارتباطات فضای مجازی این فرصت را فراهم آورده است تا در این شرایط اضطراری آخرین وضعیت پرونده های موکلانم را از طریق مجازی و مراجعه حداقلی با رعایت اصول بهداشتی به محاکم پیگیری کنم.
شهبازوار گفت: شرایط کنونی پایدار نیست و قطعا مردم این وضعیت را پشت سر خواهند گذاشت بنابراین ضمن شکیبایی و تطابق با شرایط موجود همگان باید نسبت به تکالیف و حقوق شهروندی خود و دیگران آگاه باشند و نگاه مسئولانه به موقعیت فعلی داشته باشند.
" سهم من در مدیریت بحران کرونا چیست؟! "سوالی است که اگر هر شهروند ایرانی بتواند با مسئولیتپذیری اجتماعی به این پرسش پاسخ دهد و در صدد اجرای سهم و نقش خود برآید، بیگمان مدیریت بحران جاری به مراتب آسانتر، عوارض پیشبینی شده و نشده آن کمتر و بازه زمانی کنترل و رفع عوارض آن کوتاه تر خواهد شد.
در این میان انتظار میرود نخبگان جامعه به ویژه اساتید و صاحبنظران و أصحاب رسانه با کمک به ترویج این سوال و تشویق مخاطبان و عموم شهروندان به مشارکت در پاسخدهی به آن و برجستهسازی پاسخهای الهامبخش و سازنده به جریانسازی در این حوزه پرداخته و در تبدیل این تهدید به فرصتی تاریخی برای تجلی همبستگی ملی و انسجام بیشتر جامعه ایرانی گام بردارند.
به گزارش ایرنا، تاکنون ۱۲ هزار و ۷۲۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۶۱۱ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۴ هزار و ۳۳۹ نفر نیز بهبود یافتهاند.
نظر شما