فریبا برنایی بجد روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باید به وضعیت معیشت زندگی زنان سرپرست خانوار سیستان و بلوچستان و پیامدهای ویروس کرونا در زندگی این قشر توجه لازم صورت گیرد زیرا با شیوع این ویروس زندگی این افراد با سختیهایی روبرو خواهد شد.
وی گفت: برنامههایی جامع با هدف توانمندسازی و کمک به این جامعه هدف باید از سوی نهادهای متولی انجام شود زیرا بازار اندک فروش محصولات آنان نیز این روزها با رونق کمی روبروست و در این ایام بار سنگین زندگی را به تنهایی بر دوش میکشند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: این استان بیشترین تعداد زنان سرپرست خانوار را در کشور دارد و پیامدهای ویروس کرونا موجب کسادشدن بازار فروش بسیاری از این زنان که خود صاحب کسب و کار خانگی هستند نیز خواهد شد که باید دستگاههایی نظیر اداره کار، بهزیستی، میراث فرهنگی و کمیته امداد امام خمینی (ره) در این زمینه برنامهریزی جدی انجام دهند.
وی بیان کرد: تسهیل روند اعطای بیمه زنان صنعتگر، سوزن دوز، تقویت بازارهای فروش مجازی و اعطای کمک هزینه به زنان تحت پوشش نهادهای متولی میتواند از سنگینی بار سختی که این زنان بر دوش میکشند بکاهد.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان سیستان و بلوچستان به ۵۴ نفر رسید.
دکتر محمد هاشمیشهری اظهار داشت: ۳۸ نفر از مبتلایان به کرونا در حوزه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، ۱۱ نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زابل و پنج نفر در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارند.
وی ادامه داد: تاکنون ۶ نفر در سیستان و بلوچستان براثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند که چهار نفر در زاهدان و دو نفر در سیستان بوده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همچنین ۷۳۹ نفر از زمان همهگیری کرونا تاکنون براثر بیماری تنفسی، مشکوک و کرونا در بیمارستان های سیستان و بلوچستان بستری شده اند که بسیاری از آنان پس از درمان مرخص شده و اکنون حدود ۵۰ نفر در بیمارستانها بستری هستند.
نظر شما