محسن خادمی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعضای تیم آواربرداری راهداری این شهرستان در مناطق زلزلهزده تا پایان مرحله آواربرداری حضور خواهند داشت و با همکاری تیمهای آواربرداری ادارهکل حمل و نقل جادهای آذربایجانغربی کار تخلیه و آواربرداری خرابههای زلزله را بر عهده دارند.
وی با اشاره به آمادگی کامل عوامل راهداری در طرح مقابله با ویروس کرونا در مهاباد نیز گفت: تیمهایی از راهداری مهاباد در ورودیهای این شهر مستقر هستند تا با همکاری سایر ارگانها عملیات ضدعفونی وگندزدایی خودروهایی که قصد ورود به مهاباد را دارند، انجام دهند.
«خادمی» گفت: هماکنون علاوه بر راهدارخانه مرکزی، چهار راهداری در روستاهای «کیتکه» (گردنه جوالهرهشان)، «کلهگاوی» ( گردنه زمزیران) و «آفان» در مسیر مهاباد - سردشت و گردنه «قرهبلاغ» (مسیر مهاباد - بوکان) فعال است؛ ۶۰ مامور راهداری در راهدارخانههای این شهرستان حضور دارند و ۲۱ دستگاه انواع ماشینآلات سبک و سنگین نیز در اختیار این واحدها قرار دارد.
به گزارش ایرنا روز یکشنبه - چهارم اسفندماه - ابتدا منطقه «قطور» و سپس «زرآباد» خوی با زمینلرزه نسبتا شدیدی لرزید که این امر در مجموع موجب مصدومیت حدود ۱۰۴ نفر، بستری شدن ۱۰ نفر، تلف شدن صدها راس دام، تخریب هزاران واحد مسکونی و وارد شدن خسارت جزئی به یکهزار واحد دیگر در روستاهای خوی و سلماس شد.
امدادگران و مسوولان آذربایجانغربی بلافاصله پس از زلزله اول در ساعت ۹:۲۲ راهی منطقه «قطور» شدند و ارزیابی میزان خسارت تا شامگاه همان روز ادامه داشت؛ تا اینکه در ساعت ۱۹:۳۰ زلزله نسبتا شدید دیگری به بزرگی ۵.۹ ریشتر «زرآباد» را لرزاند و خسارتهای زلزله اول را دوچندان کرد.
امدادگران، مسوولان و حتی نیروهای سپاهی و مرزبانی که از نخستین ساعات پس از وقوع زلزله اول در منطقه حضور داشتند، به صورت جهادی کمبودها را یکی پس از دیگری رفع کردند و بسیاری از افراد مطلع اکنون بر این عقیده هستند که دستاندرکاران ستاد مدیریت بحران آذربایجانغربی در این حادثه غیرمترقبه، سنگ تمام گذاشتند.
نظر شما