۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۲۰
کد خبرنگار: 2485
کد خبر: 83719719
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

نخستین جلسه دیجیتالی دوسویه قوه مقننه برگزار شد

تهران- ایرنا- سخنگوی هیات رییسه مجلس از برگزاری آزمایشی جلسه دیجیتالی دوسویه قوه مقننه خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم در نیمه دوم فروردین ماه ۹۹ جلسات علنی دیجیتالی دوسویه را برگزار کنیم.

به گزارش خانه ملت، اسدالله عباسی روز چهارشنبه با اشاره به منع صریح ستاد مقابله با کرونا از تشکیل جلسات علنی و غیرعلنی مجلس که به منظور مقابله با گسترش بیماری کرونا در جامعه صورت گرفته،  اظهار داشت: قوه مقننه برای انجام وظایف خود به دنبال استفاده از هر امکان قانونی است.

سخنگوی هیات رییسه مجلس اظهار داشت: بر این اساس روز گذشته جلسه‌ای با ریاست علی لاریجانی و مشارکت حدود ۸۰ نفر از نمایندگان از سراسر کشور با استفاده از فناوری دیجیتالی دوسویه برگزار شد.

عباسی بیان کرد: در این جلسه نمایندگان به مشکلات کنونی حوزه‌های انتخابیه پرداخته و همچنین مسائلی را نسبت به شیوع بیماری کرونا مطرح کردند.

وی ادامه داد: در این بین پیشنهادات نمایندگان درباره استفاده از فناوری دیجیتالی دوسویه دریافت شد و همچنین مشکلات مربوط به کیفیت صدا، تصویر، ارتباط گرفتن افراد و کم و کیف برگزاری این نوع جلسات نیز مشخص شد.

نماینده مردم املش و رودسر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پیشنهاد نمایندگان در رابطه با استفاده از فناوری دیجیتالی دوسویه برای برگزاری جلسات صحن در صورت ادامه بحران کرونا بررسی خواهد شد، تصریح کرد: در تلاش هستیم طی دو هفته آینده جلسات منسجم‌تر آزمایشی از این طریق برگزار شود تا شاهد بروز مشکلات نباشیم.

عباسی یادآور شد: برای نخستین بار در دنیا مجلسی با مشارکت منتخبان در سراسر کشور به صورت دیجیتالی به امر قانونگذاری می‌پردازد که مساله قابل تاملی است. نباید فراموش کرد نرم‌افزار پیش‌بینی شده دارای پیچیدگی‌های خاصی است و متخصصان و کارشناسان مرکز فناوری قوه مقننه و وزارت ارتباطات بر روی آن کار می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد بعد از برگزاری دو جلسه آزمایشی دیگر و برطرف کردن نارسایی‌ها، بتوانیم در نیمه دوم فروردین جلسه قوه مقننه را به صورت دیجیتالی دوسویه برگزار کنیم. البته اگر این جلسه رسمی باشد، رسانه ملی و دیگر رسانه‌های کشور می‌توانند آن را پوشش دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha