در روزهایی که ویروس کرونا همه گیر شده، خانهنشینی نصیب بسیاری از مردم سالم و بیمار در این دوران شده است؛ دورانی که به گفته بسیاری از کارشناسان در ۱۰۰ سال اخیر بی سابقه بوده و مردم به واسطه وجود این ویروس چند ماه در خانه مانده اند. بنابران مردم خانه را به بازار و خیابان ترجیح می دهند تا در آینده حسرتی بابت این روزهای خود نکشند.
با توجه به چنین اتفاقی هر فرد و گروهی باید به نوبه خود در برنامه ریزی برای مردم در دوره قرنطینه سهیم باشد تا بتوانیم ویروس کرونا را شکست دهیم. در چنین شرایطی جشنواره های فرهنگی پیرامون موضوع مقابله با کرونا با تمرکز بر آگاهیبخشی مؤثر برای افراد جامعه در خصوص قرنطینه خانگی به فعالیت در اینستاگرام پرداختهاند.
قهرمان امید
جشنواره کرونا امید با هشتک های #قهرمانان_امید و #کرونا_امید ایجاد شده است. کرونا امید در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پوستری از این جشنواره نوشته است که این جشنواره با حمایت سازمان تامین اجتماعی توسط موسسه فرهنگی و هنری آتیه، انتشارات علمی و فرهنگی و موسسه عالی پژوهش سازمان تامین اجتماعی و معاونت توسعه و مدیریت منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری گروهی از نویسندگان و فعالیت فرهنگی و مطبوعاتی حوزه کودک و نوجوان با رویکرد آموزشی به صورت تعاملی و مسابقه ای بر مبنای فعالیت های فرهنگی، هنری و کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان سراسر کشور برگزار می شود.
این جشنواره در قالب ۶ بخش با عناوین داستان ناتمام، داستان یک عکس، معرفی کتاب، نقاشی و تصویرسازی، به چشم خودم و حالا که توی خونه ام چی بخونم به روش تعاملی و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی برگزاری می شود.
ششمین دوره جایزه فرشته
یکی دیگر از کارهای فرهنگی دیگر که برای آگاه سازی در خصوص شکست کرونا در صفحه اینستاگرام صورت گرفته، اختصاص ششمین دوره جایزه فرشته به موضوع قرنطینه است. این جشنواره با هدف کشف و معرفی استعدادهای درخشان و ترویج فرهنگ کتابخوانی از یک طرف و اشاعه و ترویج زبان فارسی از طرف دیگر برگزار میشود.
شهرکتاب فرشته با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و حمایت از نویسندگان و هنرمندان مستعد، مسابقه «جایزه فرشته» را در حوزه داستان کوتاه در ۱۳۹۳ خورشیدی آغاز کرده که در سال جدید به دلیل شیوع کرونا و درگیر شدن کشور با ویروس کرونا، این دوره برای اینکه سهمی در شکست این ویروس داشته باشد، به موضوع قرنطینه اختصاص پیدا کرده است.
نظر شما