جوانان ملایر، بسیج در راه کمک به مدافعان سلامت

همدان- ایرنا- این روزها که با جولان کرونا و هراس از آن شرایط برای مردم دشوار شده، آن هم در آستانه نوروز باستانی که بهار لباس نو بر تن می‌کند و فصلی تازه در زندگی آغاز می‌شود، جوانان ملایری به دنبال یافتن راهی برای کمک به مدافعان سلامت و گریزگاهی از اوضاع بد کرونایی هستند.

مردم ما از این دست بحران‌ها کم ندیده‌اند، در چنین شرایطی هم چشم‌شان به دست بیگانه نبوده و خودشان برای گذار از این سختی‌ها روی پای خود ایستاده‌اند و از تمام وجودشان مایه گذاشتند، حالا هم که با ورود کرونا شرایطی شبه جنگی در کشور ایجاد شده، با در کنار هم بودن بدون شک نمره قبولی خواهند گرفت.

اگرچه کرونا امروز پرتکرارترین واژه در خبرهاست، اما پرتکرارتر از آن به میدان آمدن مردم به ویژه جوانانی است که در این شرایط پا به پای مدافعان سلامت در خط مقدم این جبهه به میدان آمده‌اند تا هر چند اندک بتوانند از هول و هراس کرونا و ایجاد دلهره و تشویش در افکار عمومی بکاهند.

جوانان، همان سرمایه عظیم اجتماعی کشور که در هنگامه بحران‌هایی از این دست همچون کوهی استوار قد علم کرده‌اند و اراده آنان همواره نگذاشته خدشه‌ای به ایران و ایرانی وارد شود، امروز نیز که کوهی از ایده و خلاقیت‌اند و با کارآفرینی کشورشان را بر بام موفقیت نشانده‌اند، برای جنگ با کرونا مجهز شده‌اند.

در این میان که با ورود کرونا این مهمان ناخوانده، کشور یکی از سخت‌ترین آزمون‌های خود را سپری می‌کند، سازمان‌ها، ارگان‌ها و نهادهای ریز و درشتی پا به میدان گذاشته‌اند و با همیاری، کمک و همدلی در کنار کادر درمان و پزشکی ایفای نقش می‌کنند تا هر چند ناچیز، بتوانند در این شرایط باری از روی دوش مدافعان سلامت بردارند و مرحمی برای مشکلات مردم باشند.

سازمان مردم‌نهاد "طرح ماندگار" از آن دست نهادهایی است که بارها نقش خود را در شرایطی چنین دشوار نمایان کرده و توانسته در مدت‌زمان اندکی از تولدش، در موفقیت‌های ملایر سهیم باشد، موفقیتی که با همت «مجید قاسمی» جوان کارآفرین ملایری در حوزه اشتغال و کارآفرینی به دست آمده و برای رونق اقتصاد و تولید کالای ایرانی مصمم است.

ملایر نیز مستثنی از این شرایطِ سخت نیست، شرایطی که حالا شهر را به جنب و جوش وا داشته تا با تلاش و تکاپویی بی‌مثال، سد راه کرونا شوند و سایه سنگین آن را از روی شانه‌های شهروندان‌شان دور کرده و رنگ زندگی بر شهر جهانی انگور و منبت بزنند.

سازمان مردم‌نهاد "طرح ماندگار" از آن دست نهادهایی است که بارها نقش خود را در شرایطی چنین دشوار نمایان کرده و توانسته در مدت‌زمان اندکی از تولدش، در موفقیت‌های این شهر سهیم باشد، موفقیتی که با همت «مجید قاسمی» جوان کارآفرین ملایری در حوزه اشتغال و کارآفرینی به دست آمده و برای رونق اقتصاد و تولید کالای ایرانی مصمم است.

تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک در ملایر

حالا این جوان در شرایط کرونایی عزمش را برای کمک به مدافعان سلامت و همشهریانش جزم کرده و می‌خواهد با تولید ماسک و لباس بیمارستانی سهمی در مهار کرونا داشته باشد.

وی افتخار می‌کند که در زمان بحران با تمام وجود به میدان آمده تا از تمام توان خود و مجموعه‌اش برای کمک به کادر درمان ملایر و برداشتن باری از روی دوش همشهریانش استفاده کند.

قاسمی بر این باور است: حالا که وارد این عرصه مهم شده‌ام، می‌خواهم برای کمک به مدافعان سلامت و مردم سنگ تمام بگذارم و کارم را به نحو مطلوب انجام دهم.

سپاه ناحیه ملایر در اقدامی شایسته و نیک سالن ورزشی شهید «احمدرضا احدی» را در اختیار سمن طرح ماندگار قرار داد تا در این شرایط بتوانند در این جبهه به سربازان و رزمندگان خط مقدم کمک کنند.

قاسمی این اقدام سپاه ناحیه ملایر و بسیج طلاب را ستودنی خواند و افزود: نام این کارگاه تولیدی را به نام شهید شاخص سال ۱۳۹۸ ملایر سردار «شهید حاج مرتضی روحیان» مزین کردیم و با توجه به نیاز پزشکان، کادر درمان و نظام پرستاری ملایر و نیاز مبرم مردم به ماسک، تصمیم گرفتیم خط تولید ماسک را راه‌اندازی کنیم و در این راستا حدود ۳۰ نفر مشغول به کار شدند.

کارگاه تولید ماسک در ملایر

مشکلی در تامین مواد اولیه نداریم

وی ادامه داد: پارچه مورد نیاز تولید ماسک را از شرکت بافتینه ملایر تامین می‌کنیم و مشکلی در تهیه مواد اولیه نداریم.

قاسمی با بیان اینکه هم اینک ۱۲ چرخکار در مراحل آغازین کار مشغول هستند، قول مساعد داد: به‌زودی ۳۰ چرخکار ماهر در این واحد مستقر خواهند شد و سرعت تولید دوچندان می‌شود.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در روزهای نخست تولید هستیم، روزانه سه هزار عدد ماسک تولید می‌کنیم که با افزایش تعداد نیروها در صدد هستیم میزان تولید را به روزانه حدود ۱۰ هزار ماسک برسانیم.

مسوول سمن طرح ماندگار ضمن تقدیر از حمایت‌های اداره صنعت، معدن و تجارت و فرماندار ویژه ملایر ابراز امیدواری کرد: با توجه به نیاز ضروری کادر درمان و پزشکی به لباس بیمارستانی، گام بعدی ما علاوه بر تولید ماسک، تولید لباس بیمارستانی است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در رزوهای نخست تولید هستیم، روزانه سه هزار عدد ماسک تولید می‌کنیم که با افزایش تعداد نیروها در صدد هستیم میزان تولید را به روزانه حدود ۱۰ هزار ماسک برسانیم.

قاسمی با بیان اینکه شرایط کنونی سخت است و نیروی کار ما با استرس فراوان مشغول به کار می‌شوند، گفت: حفظ سلامت نیروها در اولویت ما است و علاوه بر رعایت کامل نکات بهداشتی، نیازمند یک دستگاه تب‌سنج با کمک مرکز بهداشت هستیم.

به کمک خیران نیازمندیم

وی تاکید کرد: ما در ایام تعطیلات نوروزی هم کار می‌کنیم و قول داده‌ایم در کنار کادر درمان شهرستان باشیم تا آنها در کمال آرامش و سلامت به بیماران خدمت کنند.

قاسمی با اشاره به گران بودن مواد اولیه برای تولید ماسک، خواستار کمک خیران برای تامین نقدینگی و خرید به موقع مواد اولیه شد و افزود: چنانچه از کمک‌های خیران بهره‌مند شویم، میزان تولید ماسک را می‌توانیم به حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار عدد در روز برسانیم.

این کارآفرین ملایری ادامه داد: حدود هفت کارگاه تولید ماسک در شهر را حمایت می‌کنیم و با تامین پارچه و برش پارچه، مابقی کار را به دیگر کارگاه‌ها واگذار می‌کنیم تا سرعت کار افزایش یابد.

وی اظهار داشت: با زیرساختی که آماده کرده‌ایم، زمینه فعالیت بسیاری از کارگاه‌های سطح شهر مهیا شد و از این وضعیت بسیار خرسند هستیم.

قاسمی گفت: با بکارگیری چرخکاران ماهر و شرایط خوب سالن، سرعت تولید ما بالا است و به اندازه تمام واحدهای تولید ماسک در سطح شهرستان، می‌توانیم تولید داشته باشیم.

کارگاه تولید ماسک در ملایر

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با هدف همدلی و همکاری با سازمان‌های مردم نهاد امور جوانان و ارج نهادن به جوانان خلاق و پویایی که برای رسیدن به اهداف والای خود برای آبادی ایران از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند، سه شنبه هفته جاری از این کارگاه بازدید و از تلاش‌ها و زحمات موسس سمن طرح ماندگار اداره ورزش وجوانان ملایر تقدیر کرد.

طبق گفته رییس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر در حال حاضر ۱۰ واحد تولیدی برای تولید ماسک در این شهرستان فعال شدند که روزانه بیش از ۱۵ هزار ماسک تولید می‌کنند.
 
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان تست کرونای ۱۷۵ نفر در این استان مثبت شده‌ است.

رشید حیدری مقدم اظهار داشت: ۷۰ درصد مبتلایان به ویروس کرونا در این استان مربوط به جامعه شهری و ۳۰ درصد آن مربوط به ساکنان در روستاهای همدان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: با انجام اقدام های درمانی صورت گرفته یکصد تن بهبود یافته اند ۵۷ تن نیز تحت درمان قرار دارند.

بر اساس جدیدترین اطلاعات ارائه شده از سوی علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت، تاکنون ۱۸ هزار و ۴۰۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۲۸۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و پنج هزار و ۹۷۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

همچنین از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۰۴۶ مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور شناسایی شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha