به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک روز پس از اعلام بورکینا فاسو از نخستین مرگ مبتلای به این ویروس درجنوب صحرای آفریقا، لاگوس مرکز اقتصادی نیجریه، محدودیتهایی را برای تجمعات مردم اعلام کرد.
«پاپاگیدی سانو اولو» فرماندار ایالت لاگوس در حساب کاربری توئیتر خود نوشت: پس از مشاوره با مسؤولان بهداشت و درمان در مورد کووید-۱۹، تصمیم گرفتیم مدارس را ببندیم و مجالس مذهبی را کاهش دهیم.
وی افزود: گردهماییها و رویدادها تا حداکثر ۵۰ نفر، آن هم با در نظر گرفتن حفظ فاصله مناسب بین مردم برگزار خواهد شد.
دولت مرکزی نیجریه ممنوعیت ورود مبتلایان به ویروس کرونا از ۱۳ کشور را اعلام کرد.
نیجریه بزرگترین تولید کننده نفت قاره آفریقا همچنین اعلام کرده است که با سقوط قیمت نفت، میلیاردها دلار هزینهها را کاهش میدهد که در نتیجه به درآمد آن آسیب میزند.
تنها هشت مورد تأیید شده مبتلا به ویروس در نیجریه، پرجمعیتترین کشور آفریقا (۲۰۰ میلیون نفر) ثبت شده اما این کشور مانند دیگر کشورهای قاره آفریقا خود را برای مقابله با ویروس همهگیر جهانی آماده کرده است.
اعمال محدودیت در خیابانهای شلوغ لاگوس چالش بزرگی را برای مسؤولان به همراه خواهد داشت؛ به ویژه آنکه در این شهر، تعدادی از "کلیساهای عظیم" قرار دارد که هر یکشنبه هزاران نمازگزار در آن جمع میشوند.
یک مقام بهداشتی بورکینافاسو اعلام کرده که تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور به ۳۵ مورد افزایش یافته و بیشتر آنها در اواگادوگو پایتخت هستند.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد که بر اساس آمارها تا صبح پنجشنبه ۶۷۵ مورد ابتلای به کرونا در آفریقا ثبت شده است.
کارشناسان بهداشت میگویند که این قاره به دلیل بهداشت ضعیف، فقر و ازدحام جمعیت در شهرها و سیستمهای بهداشتی ضعیف، یکی از مناطق بالقوه ابتلای مردم آن به کرونا و شیوع بیشتر این ویروس است.
سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه از آفریقا خواست برای مقابله با خطر کرونا «بیدار شود».
خبرگزاری فرانسه نوشت که قاره آفریقا قرار است خود را برای «بدترین شرایط» آماده کند.
«تودروس آدانوم گبریوسوس» مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در یک کنفرانس مطبوعاتی ویدئویی گفت: بهترین توصیهای که میتوان به آفریقا کرد، آماده سازی برای بدترین شرایط از همین الان است.
نظر شما