مهدی مجیدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: غارعلیصدر از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است و در این راستا قصد داریم با ایجاد اتاق فکر و با حضور صاحب نظران دانشگاهی، گردشگری، رسانه ای و سایر بخش ها، استانداردهای جهانی را اجرایی کنیم.
وی اضافه کرد: هم اینک تعطیلی جاذبه های تاریخی و گردشگری به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا این فرصت را ایجاد کرد تا زیرساخت های مورد نیاز فضای تفریحی گردشگری غارعلیصدر را بهسازی و توسعه دهیم.
مجیدی بیان کرد: بهسازی مبلمان و زیباسازی فضای بیرونی غار، ایجاد امکانات رفاهی و تفریحی مطلوب برای استفاده بهتر گردشگران و مسافران از دیگر اقدام های در حال انجام است.
سرپرست شرکت سیاحتی علیصدر خاطرنشان کرد: هدفگذاری ما بسترسازی برای ایجاد رویدادهای گردشگری، افزایش زمان اقامت گردشگران، تنوع در خدمات دهی به مسافران و شکل گیری زیرساخت های جدید است.
وی پیرامون شایعه تعدیل نیروی انسانی از سیاحتی علیصدر گفت: تعدیل نیرو وجود ندارد بلکه به دلیل تعطیلی غار، اکنون شماری از کارکنان فصلی را برای استفاده از بیمه بیکاری معرفی کرده ایم و پس از عبور از این شرایط و بازگشایی دوباره، زمینه فعالیت مجدد مهیا می شود.
مجیدی افزود: از هم اکنون باید برای تدوین برنامه های متنوع در فصل تابستان برنامه ریزی کنیم و هدف ما خدمات دهی مناسب به گردشگران در این ایام است.
شرکت سیاحتی علیصدر در سال ۱۳۷۰ شمسی با همکاری سازمان ایرانگردی و جهانگردی، سازمان همیاری شهرداری های استان و شهرداری همدان ایجاد شد و هدف از آن توسعه و ایجاد بسترهای مناسب برای ارائه خدمات بهتر و بیشتر جهت جذب گردشگران داخلی و خارجی در منطقه علیصدر است.
این غار در ۷۰ کیلومتر غرب همدان و در جوار روستای علیصدر واقع شده است.
نظر شما