نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حفظ سلامت مردم از واجبات بوده و در این زمینه سهم ائمه جمعه آگاهی بخشی جامعه از این بیماری منحوس است.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی افزود: سهم مردم در مهار ویروس کرونا عمل به نظرات پزشکان و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان است.
وی بیان کرد: در ایامی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده باید از تجمع، گردهمایی و مسافرت هایی که ضروری نیست پرهیز شود.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: باید خود و دیگران را نسبت به عبادت، دعا و انس با قرآن و اهل بیت(ع) در فرصت ماه رجب و شعبان توصیه کرد.
نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: قرآن شفای دردهای جسمی و روحی است و در این زمان نباید از شفیع قرار دادن پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) غافل شد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهارداشت: با توجه به شیوع کرونا در سطح جامعه، تجمعات و برنامههای مختلفی مانند اقامه نماز جمعه لغو شده طبعا حفظ سلامت مردم از واجبات مهمی است که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دنبال میشود.
امام جمعه شهرستان زابل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تشکر و خسته نباشید از مجموعه زحمت کش حوزه سلامت اظهار داشت: همگان باید توصیه های اهل فن را جدی گرفته و در راستای عمل به این توصیهها برآیند.
حجت الاسلام و المسلمین علیاکبر کیخا افزود: هر فرد جامعه چون حلقه های زنجیر به یکدیگر متصل هستند و ابتلای فردی به بیماری باعث انتقال به تمام این زنجیره خواهد شد.
وی بیان کرد: یکی از راه های جلوگیری از انتقال ویروس کرونا در منزل ماندن است که باید همگان به این بخش توجه ویژه داشته باشند.
امام جمعه زابل گفت: هر کس که باعث انتقال این ویروس در سطح جامعه شود معصیت کرده و این امر به هیچ عنوان قابل بخشش نیست.
وی اظهار داشت: ائمه جمعه با توجه به اینکه در بطن جامعه هستند با آگاهی بخشی در میان مردم می توانند نقش مهمی در کنترل این بیماری داشته باشند.
امام جمعه شهرستان ایرانشهر نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جامعه چون کشتی است و کسی نمی تواند ادعا کند بخشی که ایستاده از آن اوست پس هر چه بخواهد می تواند انجام دهد.
حجت الاسلام سید شجاعالدین ابطحی ادامه داد: تمامی هموطنان بویژه هم استانی های عزیز باید به توصیه های مسوولان و متخصصان عمل کرده و با همکاری و اتحاد به مقابله با این ویروس منحوس بپردازند.
وی بیان کرد: مردم در وقت وقوع مصائب باید بیش از پیش به دعا و مناجات مشغول شوند و از فرصت در خانه ماندن نهایت بهره و استفاده را ببرند.
امام جمعه ایرانشهر تصریح کرد: بهترین درمان برای جلوگیری از انتقال بیماری های واگیر بویژه ویروس کرونا در منزل ماندن است.
امام جمعه شهرستان زهک هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه این ویروس از طریق ارتباط افراد و سطوح آلوده منتقل می شود لذا بهترین راه پیشگیری از انتقال و درمان در منزل ماندن است.
حجت الاسلام حسن خدری افزود: با توجه به شیوع کرونا در سطح جامعه، تجمعات و برنامههای مختلفی مثل اقامه نماز جمعه لغو شده است.
وی بیان کرد: مردم از مسافرت و دید و بازدید بویژه سفر کردن به منطقه سیستان به جد پرهیز کنند.
امام جمعه شهرستان زهک گفت: مردم سیستان با توجه به داشتن بیماری های زمینه ای چون سل و آسم یکی از مناطق مستعد ابتلا به این ویروس است لذا از سفر به این منطقه خودداری شود.
امام جمعه شهرستان چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان نیز به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از جمله وظایف مهم ائمه جمعه آگاهی بخشی به مردم و آگاه کردن از مشکلات پیرامون آنان است.
حجت الاسلام سید محمد موسوی افزود: حجم کار کادر پزشکی در این ایام بسیار زیاد است لذا مردم با در منزل ماندن بیش از این زحمت بر دوش این عزیزان نگذارند.
وی بیان کرد: مردم به دعا، مناجات و توسل به ائمه در این ایام بیش از پیش توجه کنند.
امام جمعه چابهار گفت: امسال توفیق در منزل و در جمع خانواده ماندن بیش از پیش حاصل شده از این فرصت برای دور هم بودن و لذت در کنار فرزندان و خانواده استفاده شود.
امام جمعه شهرستان هیرمند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همه باید توصیه های متخصصان سلامت را جدی گرفته و در راستای عمل به این توصیهها برآیند.
حجت الاسلام ابراهیم گزمه افزود: افراد باید به نظر متخصصان حوزه سلامت توجه و از تجمع، گردهمایی و مسافرت های غیرضروری پرهیز کنند.
وی بیان کرد: راه اصلی پیشگیری از انتقال و درمان این بیماری در خانه ماندن و رعایت اصول بهداشت فردی است.
براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت و درمان هم اینک ۱۱۹ نفر در سیستان و بلوچستان به بیماری کرونا مبتلا هستند.
نظر شما