دکتر فریبرز راشدی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۱۰۸ نفر از همکاران اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ۵۴ پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری و جادهای به حالت آماده باش در آمدند.
وی ادامه داد: اگرچه مجموعه اورژانس ۱۱۵ به دلیل همه گیری ویروس کرونا در آماده باش کامل هستند اما آمادگی نیز تا خروج کامل سامانه بارشی از سیستان و بلوچستان و خاتمه توفان و تندباد ادامه خواهد داشت.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علومپزشکی زاهدان گفت: در محدوده تحت پوشش این دانشگاه در شهرستانهای میرجاوه، زاهدان، خاش، سراوان و سیب و سوران تاکنون تلفات جانی یا مصدومیت ناشی از بارندگی گزارش نشده است.
وی تاکید کرد: با توجه به استمرار فعالیت سامانه بارشی در جنوب سیستان و بلوچستان آمادگی مداخله لازم در صورت درخواست همکارانمان در دانشگاههای علوم پزشکی ایرانشهر، جیرفت و بم را داریم.
راشدی گفت: به مردم توصیه میشود از انجام ترددهای غیرضروری خودداری و قرار گرفتن در مسیرهای نزدیک به رودخانهها خودداری کنند.
به گزارش ایرنا به گزارش ایرنا سه مسیر فنوج - اسپکه، دلگان - زهکلوت و دلگان - ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل وقوع سیلاب و طغیان رودخانههای فصلی از بامداد امروز/دوشنبه/ بسته شده است.
سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده است .
شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
نظر شما