محمد تقی زاده روز سه شنبه در گفت و گو یا خبرنگار ایرنا افزود: ما مسئول هماهنگی با شهرداری تهران هستیم تا مکان هایی را برای قرنطینه مسافران مبتلا به کرونا در اختیار دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دهند.
وی افزود: از شهردار تهران خواسته شده در هر نقطه از مناطق ٢٢ گانه یک سوله بحران یا اردوگاه برای ایجاد نقاهتگاه در نظر بگیرد.
تقی زاده تصریح کرد: تجهیز این نقاهتگاه ها نظیر استقرار تخت های بیمارستان، فاصله بین تخت ها با یکدیگر و موارد بهداشتی و درمانی به عهده دانشگاه علوم پزشکی است.
وی ادامه داد: دکتر زالی رئیس ستاد مبارزه با ویروس کرونا در تهران اعلام کرده بیشتر مسافرانی که در ورودی تهران تست می شوند و دارای علائم ویروس کرونا هستند ترجیح می دهند تا در خانه خود قرنطینه شوند.
به گزارش ایرنا، براساس یافته های آزمایشگاهی از ظهر دیروز تا امروز، یکهزار و ٧٦٢ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و تعداد مبتلایان به این بیماری در کشور به ٢٤ هزارو ٨١١نفر رسید.
تاکنون هشت هزار و ٩١٣ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند روز به روز در حال افزایش است.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۲ نفر جان خود را از دست دادند و مجموع درگذشتگان این بیماری در کشور به یکهزار و ٩٣٤ نفر رسید.
تا صبح امروز بیش از ۴۱ میلیون نفر در غربالگری کرونا و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا مشارکت کرده اند.
توصیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه مشارکت مردم برای شرکت در تست غربالگری ویروس کرونا از طریق سامانه salamat.gov.ir است.
تهران- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه نقاهتگاه هایی برای شهروندان تهرانی که از مسافرت بازمی گردند و دارای علائم ابتلا به ویروس کرونا هستند در نظر گرفته شده است، گفت: ظرفیت این اماکن ٢٠ هزار نفر است و تا ٥٠ هزار تخت قابل افزایش است.
اخبار مرتبط
-
سازمان جهانی بهداشت: برای شکست کرونا، تنها قرنطینه کافی نیست
تهران - ایرنا - « مایک رایان» کارشناس ارشد سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که کشورهای جهان به…
-
تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک با تسهیلات صندوق نوآوری
تهران- ایرنا- یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برای مبارزه با ویروس کرونا…
-
کاهش ۷۸ درصدی مسافران نوروزی پایانههای تهران
تهران- ایرنا- روابط عمومی سازمان پایانه ها و پارکسوارهای شهرداری تهران اعلام کرد: در پی شیوع…
نظر شما