محمد مهدی بانشی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از افراد پرخطر خواست نسبت به قرنطینه خانگی جدیت بیشتری داشته باشند و از اطرافیان آنان خواست حداقل ارتباط را با آنان داشته باشند.
وی بیان کرد: بیشتر افرادی که در کهگیلویه و بویراحمد بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند دارای سن بالا بوده اند.
۸۰ درصد افراد جان باخته بر اثر کرونا در کشور سن بالای ۶۰ سال داشته یا حداقل یکی از بیماریهای زمینهای را داشتهاند.
میانگین سنی ابتلا به ویروس کرونا در ایران حدود ۵۹ سال و میانگین سنی افراد فوت شده ۶۴ سال بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: انجام دید و بازدید حتی فرزندان با والدین در این شرایط سخت به مصلحت نیست و ممکن است مرگ سوغات این مهمانی ها باشد.
بانشی اضافه کرد: استفاده از تکنولوژی موبایل و تلفن بهترین روش برای جویای احوال وابستگان در این روزهاست.
وی با اشاره به اینکه ۹۰درصد از مردم کهگیلویه و بویراحمد از سوی مراقبان سلامت یا سامانه اینترنتی غریالگری شده اند تاکید کرد: شهروندان پاسخگوی سامانه تلفنی ۴۰۳۰ باشند.
بانشی با یادآوری این نکته که برخی پایگاه های سلامت تلفن جدید خانواده ها را ندارند افزود: مردم با مراجعه به سامانه اینترنتی در طرح غربالگری سامانه سلامت شرکت کنند.
وی عنوان کرد: مراقبان سلامت با برقراری ارتباط تلفنی از طریق سامانه ۴۰۳۰ از وضعیت سلامتی مردم درباره ویروس کرونا اطمینان حاصل می کنند و افراد مشکوک را قبل از رسیدن به مرحله علائم حاد شناسایی می کنند.
وی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از سشوار برای از بین بردن ویروس کرونا بر روی لباس گفت: این اقدام از نظر علمی اثبات نشده است.
بانشی اظهار داشت: تاکنون ۹۶ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به بیماری ویروس کرونا مبتلا شده اند که پنج نفر آنان جان خود را از دست داده اند.
نظر شما