به گزارش خبرگزاری رویترز، جئورجیوا خاطرنشان کرد: مشخص است که ما وارد مرحله رکودی شدیم که از بحران مالی سال ۲۰۰۸ جهان بدتر است.
رییس صندوق بینالمللی پول با بیان این که اقتصاد آمریکا نیز وارد مرحله رکود شده است، اظهار کرد : بازارهای نوظهور برای جبران پیامدهای ناشی از کرونا نیازمند ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار هستند.
وی همچنین گفت که تدابیر اتخاذ شده کشورها برای حمایت از اقتصادشان ، برای جبران خسارتها شاید کافی نباشد.
رییس صندوق بینالمللی پول افزود: هزینه انسانی همهگیری ویروس کرونا قابل ارزیابی نیست و تمام کشورها باید برای حمایت از مردم و جلوگیری از آسیبهای اقتصادی با یکدیگر همکاری کنند.
جئورجیوا همچنین اعلام کرد که دهها کشور از خاورمیانه، آسیای مرکزی با این نهاد بینالمللی تماس گرفته و برای مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا درخواست کمک مالی کردهاند.
"جهاد ازعور" مدیر خاورمیانه و آسیای میانه وبلاگ صندوق بین المللی پول نیز در این باره اعلام کرد: مقابله با پیامدهای شیوع کرونا برای کشورهای ضعیف و جنگ زده مانند عراق ، سودان و یمن بسیار سنگین خواهد بود.
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی ، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۵۵۶ هزار و ۲۹۱ نفر رسید. از این تعداد ۲۵ هزار و۲۳۹ نفر جان باخته و ۱۲۸هزار و ۷۱۷ نفر نیز بهبود پیدا کردهاند.
نظر شما