به گزارش بخش عربی خبرگزاری فرانسه، وزارت بهداشت این کشور همچنین اعلام کرد که با مثبت شدن تست ۳ هزار و ۸۰۹ نفر دیگر در شبانه روز گذشته، شمار مبتلایان به این بیماری ویروسی به ۳۲ هزار و ۹۶۴ نفر رسیده است.
در همین ارتباط، ساعاتی پیش "امانوئل مکرون" رییس جمهوری فرانسه از تمدید ۲ هفتهای قرنطینه تا ۱۵ ماه آوریل (۲۷ فروردین) ماه خبر داد.
تمدید قرنطینه در این کشور پس از آن اعمال میشود که فرانسه به یکی از کانونهای بحران شیوع کرونا در اروپا تبدیل شده است.
موسسه آمار رسمی «اینسی» فرانسه اعلام کرد که با شیوع کرونا و اتخاذ تدابیر سختگیرانه برای پیشگیری از گسترش این ویروس، اکنون حجم فعالیتهای اقتصاد فرانسه به ۶۵ درصد حالت عادی خود کاهش یافته است.
فرانسه از ۱۷ مارس (۲۷ اسفند ۹۸) با اعلام آغاز قرنطینه عمومی تاکید کرد که مردم به مدت ۲ هفته به جز در موارد ضروری و با مجوز قانونی، حق خروج از منازل خود را ندارند و برای اعمال این قانون بیش از ۱۰۰ هزار نفر از نیروهای پلیس را به کار گرفت.
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی ، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۵۵۶ هزار و ۲۹۱ نفر رسید. از این تعداد ۲۵ هزار و۲۳۹ نفر جان باخته و ۱۲۸هزار و ۷۱۷ نفر نیز بهبود پیدا کردهاند.
در شرایطی که کرونا جان و سلامت مردم را تهدید می کند، آمریکا روز پنجشنبه تحریمهای جدیدی علیه چندین فرد و نهاد ایرانی و خارجی اعمال کرد.
برهمین اساس، دفتر کنترل داراییهای وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرد که ۱۵ فرد و ۵ نهاد ایرانی و خارجی را در ارتباط با ایران به فهرست تحریمهای موسوم به ضدتروریستی خود افزوده است.
پیش از درخواست دوجاریک، "آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل، سازمان بهداشت جهانی و کمیساریای عالی حقوق بشر به همراه روسیه، چین، پاکستان، انگلیس، عراق، ونزوئلا، نیکاراگوئه، کره شمالی و کوبا تلاشهای دیپلماتیک گستردهای برای لغو تحریمهای یکجانبه آمریکا در شرایط همهگیری ویروس جدید کرونا انجام دادهاند.
هشت کشور نیز در نامهای به دبیرکل سازمان ملل، شرایط فعلی را زمانی برای چندجانبهگرایی و مقابله با اقدامات یکجانبه آمریکا دانستهاند و تصریح کردهاند تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران، خلاف منشور ملل متحد و مصوبات متعدد مجمع عمومی این سازمان دانستهاند.
نظر شما