مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی هرمزگان روز سه شنبه گفت: تاکنون در مزارع استان به وسعت ۶۳۰ هکتار باشته و ۲۲ هکتار گندم در راستای مبارزه با بیماری های قارچی، عملیات شیمیایی صورت گرفته است.
اشرف منصوری افزود: تشکیل شبکه های مراقبت و پیش آگاهی، ارسال کلیه دستورالعمل های فنی در خصوص ردیابی و نحوه کنترل همه عوامل خسارتزای گیاهی، برگزاری نشست های کمیته پایش، برگزاری کارگاه های آموزشی شامل، مدیریت علفکش های گندم وجو در سال زراعی ۹۸-۹۹ انجام شده است.
وی همچنین تشکیل ستاد گیاهپزشکی استانی و شهرستانی و تاکید بر مباحث فنی و اجرایی مرحله داشت، تامین نقدینگی برای تعمیر و راه اندازی سمپاش ها و سوخت خودروهای در اختیار شبکه مراقبت دولتی، بررسی و مبارزه با سن مادر در سطح۳ هزار و ۸۱۷ هکتار از مزارع گندم و جو را از دیگر اقدامات کنترل خسارت عنوان کرد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان بیان کرد: این سازمان در سال جهش تولید و ایام تعطیلات نوروز ۹۹، به منظور تامین امنیت سبد غذایی مردم به صورت ویژه فعالیت داشته است.
فصل کشت گندم در هرمزگان از اواسط آبان ماه آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد و فصل برداشت از اواسط فروردین ماه شروع و اواخر خردادماه پایان می یابد.
در سال گذشته ۱۱ هزار و ۴۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان به کشت گندم اختصاص یافت.
شیرودی، چمران، سیروان، مهرگان و چمران ۲ از ارقام کشت شده در مزارع گندم هرمزگان است و شهرهای حاجی آباد، رودان، بستک، پارسیان، بندرعباس و میناب از مهم ترین مناطق کشت گندم در این استان است.
نظر شما