دکتر علی محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس ثبت درخواست غیرحضوری از سوی بیمه شدگان و تمامی موسسات درمانی طرف قرارداد در بستر پورتال معاونت درمان به نشانی DARMAN.TAMIN.IR فراهم شده است.
وی اضافه کرد: بیمه شدگان و مراکز درمانی برای تایید نسخ دارویی و تشکیل پرونده بیماران خاص نیاز به مراجعه حضوری نداشته و می توانند درخواست خود را از طریق سایت مورد نظر ثبت و با دریافت کد رهگیری در این خصوص اقدام کنند.
این مسؤول ادامه داد: پیش از این بیمارستان ولیعصر(عج) زنجان به عنوان بیمارستان مبداء برای درمان و بستری بیماران کرونا در سطح استان معرفی شده بود که در زمان حاضر تمامی بیماران مبتلا به کرونا در همه بیمارستانهای سطح شهر بستری هستند.
وی اضافه کرد: به منظور پیشگیری از ابتلای سایر مراجعان به این ویروس، از مراجعه غیرضروری به بیمارستان های تامین اجتماعی خودداری کرده و بیمه شدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی و سایر همشهریان زنجانی نیز به این مهم توجه جدی داشته باشند.
محمدی با اشاره به تمهیدات و سیاستهای کاهش تردد و مراجعات حضوری نیز افزود: بیمه شدگانی که دفترچه درمانی آنها تا پایان سال ۹۸ اعتبار داشت، بدون مراجعه به کارگزاری ها، بصورت سیستمی دفترچه درمانی آنان دارای اعتبار بوده و تا پایان فروردین ماه سال جاری می توانند از خدمات سازمان در بخش درمان مستقیم و غیر مستقیم بهره مند شوند.
وی اظهار داشت: در زمینه خدمت رسانی مراکز درمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان و شهروندان زنجانی در زمان حاضر مراکز درمانی بستری و سرپایی (بیش از ۷۷ بیمارستان و ۳۱۰ مرکز درمانی سرپایی در سراسر کشور) با تمام ظرفیت در حال خدمت رسانی به بیماران بویژه مبتلایان به کرونا هستند.
این مسؤول خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات و سیاست های سازمان تامین اجتماعی همسو با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هیچ مجوز اسپیرومتری در معاینات سلامت شغلی بیمه شدگان و کارکنان تا پایان ریشه کنی کرونا انجام نمی گیرد و این تست لغو شده است.
هم اکنون ۲ بیمارستان، یک پلی کلینیک و چهار درمانگاه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی در شهرهای زنجان، ابهر، خرمدره و خدابنده فعالیت میکنند.
نظر شما