به گزارش روزنامه واشنگتن پست، سازمان یونسکو روز دوشنبه در نشستی مجازی با وزیران علوم ۷۳ کشور جهان برای همکاریهای بین المللی در مورد ویروس کرونا برگزار کرد.
آزادی علوم از جمله موضوعاتی است که سازمان یونسکو ماهها بشدت پیگیر آن است. در همین رابطه دبیرکل یونسکو معتقد است که همه گیری جهانی ویروس کرونا لزوم اشتراک بهتر و بیشتر اطلاعات برای نجات زندگی را برجسته و ضروری کرده است.
آدری آزولا گفت: همه گیری جهانی کووید ۱۹ ما را از اهمیت علم در تحقیقات و همکاری های بین المللی آگاه ساخته است. این بحران همچنین فوریت به اشتراک گذاری بهتر دانش را به ما نشان میدهد.
در نشست امروز (دوشنبه) یونسکو به ناکافی بودن تبادل دانش بین کشورها، تقویت پیوند بین علم و تصمیمات سیاسی و اجازه دسترسی آزاد به دادههای علمی پرداخته شد.
ویروس کرونا موسوم به «کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
آمریکا در حال حاضر بیشترین موارد ابتلا در جهان را داراست و اکثر مبتلایان ساکن نیویورک هستند. بیمارستانهای نیویورک با کمبود منابع مورد نیاز برای مداوای بیماری کووید – ۱۹ روبه رو شدهاند.
نظر شما