محمد جباری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کمک خواه در تامین وسیله و یا محل اختفای زندانیان باشد تفاوتی نمیکند و جرم محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۹ تن از زندانیان متواری زندان سقز به ندامتگاه بازگشتهاند که ۱۱ نفر از این افراد خود معرف هستند، تاکید کرد: در صورتی که زندانیان با رغبت و تمایل خود برگردند در خصوص مجازات جرم جدیدی که مرتکب شدهاند برابر مقرارت، بزه ارتکابی جدید مشمول رافت اسلامی و تخفیفات قانونی و در خصوص جرم قبلی هم شامل بخشنامه اخیر عفو زندانیان خواهند شد.
جباری یادآور شد: پیرو دستور رییس قوه قضاییه و تاکید رییس کل دادگستری کردستان بررسی علل و عوامل فرار این زندانیان از ندامتگاه سقز در حال بررسی است و در این ارتباط نیز تعدادی از عوامل زندان از سوی مرجع قضایی (سازمان قضایی نیروهای مسلح) بازداشت شدهاند.
رییس قوه قضاییه پیشتر گفته بود: لازم است پیگیریهای همە جانبەای در خصوص چگونگی فرار زندانیان سقز صورت بگیرد و با هر نوع قصور از جانب هر کسی برخورد قانونی شود.
عصر جمعه هشتم فروردین، ۷۴ زندانی از زندان سقز پس از ضرب و شتم نگهبانان متواری شدند. سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما