حسین قاسم زاده روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قیمت گوشت گوسفند به ازای هر کیلوگرم، ۵۰ هزار ریال کاهش یافته و اکنون هر کیلوگرم آن ۹۰۰ تا یک میلیون ریال عرضه می شود، این در حالی است که پیش از این، قیمت این محصول ۹۵۰ تا یک میلیون و ۵۰ هزار ریال عرضه می شد.
وی در باره دلیل کاهش قیمت گوشت قرمز گفت: با افزایش قیمت مشتقات گوشت، قیمت گوشت قرمز کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: پیش از این که کشتار زیاد بود، قیمت اجزا و مشتقات لاشه گوسفند، پایین آمده بود زیرا تقاضا برای آن به شدت کاهش یافته بود.
وی افزود: پیش از نوروز، قیمت مشتقات گوسفند کاهش یافته بود و برای جبران آن، قصابان قیمت گوشت قرمز را افزایش داده بودند، اما اکنون، با کاهش میزان کشتار دام، عرضه مشتقات از جمله جگر و کله پاچه، کاهش و قیمت آن بالا رفته و در مقابل، قیمت گوشت کاهش یافته است.
رییس اتحادیه لبنیات، مرغ فروشان و قصابان بجنورد گفت: قیمت جگر گوسفندی که پیش از نوروز تا هر کیلوگرم ۸۰۰ هزار ریال کاهش یافته بود اکنون به یک میلیون و ۱۵۰ هزار ریال رسیده است.
خراسان شمالی از قطب های دامپروری و تولید گوشت در کشور است.
سه میلیون واحد دامی در خراسان شمالی نگهداری و پرورش داده می شود و پنج هزار و ۲۸۷ راس دام سنگین در ۱۱۱ گاوداری صنعتی استان نگهداری می شود.
نظر شما