«محمدمهدی شهریاری» روز یکشنبه در این جلسه اظهار داشت: روشنگری در مورد «رعایت نکات بهداشتی هنگام مایهکوبی دامها و اینکه چرا از حمل و نقل خوراک دام در شهرستانهای استان جلوگیری میشود»، ضروری است؛ زیرا اولی موجب ایجاد شبهه و دومی به افزایش کرایه خودروها منجر میشود.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانغربی نیز ابتدا گزارشی از وضعیت کنترلهای بهداشتی محیطی در سطح استان ارائه و از ضبط ۲۰ تن فرآورده غیرمجاز، پلمب ۱۰۰ واحد غیرمجاز، ارجاع ۲۳ واحد به دادسرا و پنج واحد به تعزیرات طی ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین امسال خبر داد.
«کامیار داهیم» افزود: دامپزشکی استان علاوه بر این، ۵۲ محور را برای کنترل کشتارهای غیرمجاز تحتنظر داشته و سه تن فرآورده غیرمجاز را هم امحاء کرده است.
وی در ادامه به دغدغه و سوالات استاندار پاسخ داد و اظهار داشت: حمل و نقل دام زنده و حتی طیور بر اساس ثبت در سامانه انجام میشود و در غیر این صورت مشمول قاچاق میگردد؛ لذا محدودیتهای حمل و نقل به دلیل ثبت نشدن آن در سامانه طرح شده است.
وی افزود: تامین خوراک صنعتی مورد نیاز برای واحدهای دامداری و مرغداری هم باید در سامانه ثبت شود و بارنامه دریافت گردد اما در حال حاضر برای علوفه هیچگونه مجوزی لازم نیست و بیشتر بر اساس مراودات محلی انجام میشود.
استاندار آذربایجانغربی هم قانع شد و در پایان خطاب به فرمانداران استان، گفت: در این مورد مساعدت لازم را انجام دهید تا دامدارانی که از شهرستانهای دیگر علوفه خود را تامین میکنند، به قاچاق روی نیاورند و قیمت حمل و نقل نیز افزایش نیابد.
به گزارش ایرنا بیستوپنجمین جلسه ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونای آذربایجانغربی حدود دو و نیم ساعت به طول انجامید و فرمانداران استان نیز از طریق ویدئوکنفرانس در جلسه حضور داشتند؛ در این جلسه بیش از ۱۰ نفر از اعضای ستاد و از جمله فرمانداران خوی و مهاباد اظهار نظر کردند و پیشنهاد و مصوبهها مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما