دکتر محمد جمالیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: افرادی که قرنطینه خانگی هستند باید عنوان یک وظیفه اجتماعی و اخلاقی آن را حفظ کنند و تا رفع کامل بیماری مراقب ارتباطات خود باشند.
وی اظهار داشت: گزارشهایی از افرادی که باید در منزل قرنطینه باشند دریافت میشود که مقررات لازم را رعایت نمیکنند و در اماکن عمومی حضور مییابند که این رویه باید اصلاح شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه آموزشهایی که هنگام ترخیص به بیماران داده میشود باید رعایت شده و بیماران تا پایان دوران نقاهت در منزل بمانند، افزود: تمهیدانی اندیشیده شده تا با کسانی که شرایط قرنطینه خانگی را رعایت نمیکنند، برخورد قضایی صورت گیرد.
وی اظهار داشت: حضور مردم در اماکن عمومی بعد از تعطیلات نوروز بیشتر شده و احساس خطر به وجود آمده است و اگر مردم رویه زندگی عادی را بدون رعایت فاصلهگذاری اجتماعی انجام دهند آمارها در استان تغییرات چشمگیری خواهد داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هجوم مردم به خیابانها بسیار نگران کننده است، چرا که کرونا تمام نشده است و خروج مردم از خانهها میتواند تمام زحمات کادر درمان و مسوولان را از بین ببرد.
دکتر جمالیان افزود: مردم اگر خسته شدهاند و میخواهند از خانههایشان خارج شوند، به فکر کادر درمان و بهداشت باشند که بیش از ۴۵ روز این شرایط سخت و طاقت فرسا را به خاطر شکست کووید۱۹ تحمل کردهاند.
وی اظهار داشت: بررسیهای میدانی سطح شهر حاکی از این است که برخی از مردم توصیههای موکد بهداشتی و هشدارها را جدی نگرفته و گزارشها نشان دهنده استمرار ترددها و رفتارهای اجتماعی مردمی است.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان، بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و نخستین مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در این استان در اول اسفندماه سال ۹۸ پس از شهر قم به ثبت رسیده است.
نظر شما