حمید طالعی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این فعالیت بهداشتی با همکاری خیران برای تامین نیاز مراکز بهداشتی و درمانی استان ادامه دارد.
وی ادامه داد: تاکنون هشت هزار لیتر مواد ضدعفونی خریداری و در راستای گندزدایی مکانهای عمومی مصرف شد.
کارشناس تشکلهای دینی اداره کل تبلیغات یزد اظهار کرد: همکاری با پایگاههای بسیج و سایر تشکلهای مردمی جزو برنامههای مهمی است که همچنان شاهد ادامه آن هستیم.
طالعی تصریح کرد: برای پیشگیری از بیماری کرونا به همکاری همه اقشار به خصوص اعضای تشکلهای دینی در شهرها و روستاهای استان نیاز است.
هم اکنون از ۶۶۰ تشکل دینی فعال استان ، ۳۵۰ مورد آن مربوط به شهر یزد است و از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان ۸۷ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها زندگی می کنند.
به گفته متخصصان حدود ۲۵ درصد بیماری کرونا قابل تشخیص نیست، و برخی افراد با علائم خفیف بیماری از ناقلان ویروس آن هستند.
همچنین تفکیک کرونا از بیماری های مشابه قدری سخت است و مردم با رعایت اصول بهداشت فردی و اجتماعی، می توانند از ابتلا به بیماری در امان باشند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد.
شناسایی نخستین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۸ در قم رسانه ای شد.
همچنین رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت دیروز(یکشنبه) اعلام کرد: تاکنون ۵۸ هزار و ۲۲۶ نفر در کشور به طور قطعی به کرونا مبتلا شدند و با فوت ۱۵۱نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان به سه هزار و ۶۰۳ نفر رسید.
کیانوش جهانپور بیان کرد: بر اساس گزارش قطعی دانشگاه های علوم پزشکی و نتیجه ۱۸۹ هزار و ۷۹۰ آزمایش های ۹۵ آزمایشگاه تشخیصی از ظهر دیروز تا امروز (۱۷ فروردین) ۲ هزار و ۴۸۳ بیمار جدید شناسایی شدند که تاکنون ۲۲ هزار و ۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کرونا بهبود یافته و ترخیص شدند و چهار هزار و ۵۷ نفر هم در وضعیت شدید بیماری قرار دارند.
نظر شما