۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳
کد خبرنگار: 1261
کد خبر: 83741716
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

آمار مبتلایان به کرونا در افغانستان از مرز ۴۰۰ نفر عبور کرد

کابل - ایرنا - وزارت بهداشت افغانستان اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است که با این رقم، شمار افراد مبتلا در افغانستان به ۴۲۳ تن افزایش یافته است.

وزارت بهداشت افغانستان روز سه شنبه گزارش داد: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۶ مورد مثبت افراد مبتلا به ویرو کرونا در این وزارت ثبت شده که این تعداد  متعلق به هرات،  کابل و قندهار بوده است. 

وحید مایار سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان امروز به خبرنگاران گفت که از این تعداد ۱۸ نفر بهبود یافته و ۱۱ تن دیگر نیز جان باخته‌اند. 

وی با اعلام اینکه بیشترین افراد مبتلا به کووید۱۹  در کابل پایتخت و از غرب شهر می‌باشد افزود: نیروهای پلیس جاده‌ های این منطقه را مسدود کرد و به هیچ خودرویی اجازه ورود به شهر را نمی‌دهند. 

این اقدامات با واکنش مردم مواجه شده و دولت را متهم کرده است که با وجود مبتلا شدن شمار زیادی از مردم به  ویروس کرونا در غرب شهر کابل تاکنون این مناطق ضد عفونی نشده، در حالی که دیگر مناطق شهر، چندبار ضد عفونی گردیده است. 

این شهروندان، دولت و کمیته مبارزه با کرونا را متهم به برخورد دوگانه و تبعیض آمیز با شهروندان کابل در مبارزه علیه ویروس کرونا کرده است. 

 «شاه حسین مرتضوی» مشاور امور فرهنگی رئیس جمهوری افغانستان نیز صبح روز سه شنبه در صفحه فیسبوک خود نوشت: ربط دادن ویروس کرونا به یک منطقه و جغرافیای مشخص اشتباه  بوده و خطر کرونا برای افغانستان و جهان جدی است. 

این در حالی است که خبرنگاران هرات در غرب افغانستان از مبتلا شدن بیش از ۴۰ پزشک و کارمند بهداشتی به ویروس کرونا خبر داده و از کمبود تجهیزات بهداشتی برای پزشکان نوشته‌اند. 

دیروز اولین پزشک یک بیمارستان خصوصی در غرب کابل دراثر بیماری کرونا جان باخت و در پی این رویداد وزارت بهداشت افغانستان تمام پزشکان و کارمندان این بیمارستان را قرنطینه کرد. 

همزمان با گسترش ویروس کرونا در این کشور، برق پایتخت حدود سه روز است که بر اثر جنگ بین طالبان و نیروهای دولتی در استان بغلان افغانستان قطع شده که این موضوع گذراندن دوران  قرنطینه را برای مردم دشوارتر ساخته است. 

یکی از شهروندان کابل در صفحه اجتماعی خود نوشت:  ما در کابل شاهد نبود برق هستیم، گاهی طالبان عامل قطع برق می‌شوند و گاهی هم حوادث طبیعی، این مسائل در شرایطی که همه مردم در منازل خود قرنطینه هستند  وهمه وسایل زندگی وابسته به برق است، رخ می‌دهد. 

این فعال اجتماعی افغانستان افزود: تداوم اختلافات سیاسی رهبران، ادامه جنگ و حملات طالبان، گسترش روز افزون ویروس کرونا و خطر گرسنگی مردم فقیر، فشار زندگی و ناامیدی بر مردم را چند برابر کرده است. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha