حسین مقتدر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ارزش ریالی این ۱۵ موقوفه به ثبت رسیده در این شهرستان در سال گذشته بیش از ۲۵ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه مهاباد هر سال پیشتاز ثبت موقوفات جدید در آذربایجانغربی است، اضافه کرد: عمده وقفهای پارسال برای ساخت خانه عالم و خانه قرآن، ساخت مساجد زنانه و مردانه و احداث مدرسه بوده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از راههای دفاع از موقوفات اخذ و ثبت سند مالکیت آنهاست، ادامه داد: با همکاری خوب اداره ثبت اسناد و اوقاف موجب شد تا سال گذشته ۱۳۸ سند تک برگی در این شهرستان برای موقوفات اخذ و ۲۲ سند قدیمی نیز به سند تک برگی تبدیل شود.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه مهاباد اظهار داشت: درآمدهای وصولی بقاع متبرکه این شهرستان طی سال گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است.
«مقتدر»، در خصوص فعالیتهای فرهنگی این اداره نیز گفت: با توجه به اینکه پرداختن به موضوعات قرآنی از محورهای مورد تاکید مقام معظم رهبری است، بر این اساس پارسال ۳۵۰ قرآنآموز در کلاسهای حفظ، روخوانی و حفظ موضوعی قرآن در این شهرستان آموزش دیدند.
وی همچنین بیان کرد: از محل نیت موقوفات، برای دانشآموزان بیبضاعت ۱۱۵ بسته نوشتافزار و بستههای آموزشی شامل کیف، دفتر، کتاب و خودکار خریداری و تحویل آنها شد.
وی با بیان اینکه وقف ظرفیتی قابل توجه برای رفع مشکلات جامعه است، بیان کرد: تلاش ما این است که وقفهای جدید و نیت واقفان مطابق نیازهای روز جامعه باشد زیرا روز به روز جامعه با نیازهای مختلفی رو به رو میشود که باید برای رفع این نیازها وقفهای جدیدی انجام شود.
سنت حسنه وقف یکی از افتخارات مکتب اسلام و نیز از موثرترین اهرمهای اعتقادی و فرهنگی برای جبران بخشی از نیازهای مادی و معنوی جامعه است.
مردم مومن مهاباد برای فرایض دینی اهمیت زیادی قایل بوده و در ادای آن همواره پیشگام هستند؛ مردم این شهرستان علاوه بر وقف شمار زیادی از اموال خود، در پرداخت زکات نیز همواره در آذربایجانغربی پیشتاز هستند.
نظر شما