کرونا زندگی یک میلیارد و ۲۵۰ هزار کارگر را  در جهان تهدید می‌کند

تهران-ایرنا- سازمان بین‌المللی کار روز چهارشنبه با اشاره به این که شیوع کرونا زندگی یک میلیارد و ۲۵۰ هزار کارگر را در جهان تهدید می‌کند، هشدار داد که شیوع این بیماری، بدترین بحران جهانی از زمان جنگ جهانی دوم است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، طبق یک پژوهش جدید، سازمان بین‌المللی کار نیز هشدار داد که شیوع ویروس کرونا و اقدامات جدی برای کنترل ویروس کرونا، در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ ساعات کاری در سطح جهان حدود ۶.۷ درصد کاهش خواهد یافت.

این سازمان بین‌المللی اظهار کرد که این میزان برابر با ساعت کاری ۱۹۵ میلیون کارگر تمام وقت است.

این پژوهش همزمان با آن صورت گرفته است که براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، شمار مبتلایان به ویروس کرونا که نخستین‌بار اواخر سال گذشته میلادی در چین گزارش داد، به یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر رسیده است که از این میان ۷۵ هزار نفر جان باخته‌اند.

براساس این گزارش منطقه آسیا و اقیانوسیه بیشترین کاهش ساعات کاری را تجربه خواهد کرد، بطوری که ۱۲۵ میلیون فرصت کاری در سه ماه آینده لغو خواهد شد.

گای رایدر ، مدیرکل سازمان بین‌المللی کار در یک کنفرانس ویدئویی گفت: "شیوع کرونا پیامدهای بسیار خطرناکی را بر نیروی کار در جهان بدنبال داشته است.

رایدر اضافه کرد: از هر پنج کارگر، چهار نفر آنان در کشورهایی زندگی می‌کنند که کشورهایشان به طور کامل یا به صورت جزیی بسته شده اند.
وی افزود: ۸۱ درصد نیروی کار در دنیا که حدود سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر برآورد می‌شوند، تحت الشعاع کرونا قرار گرفته‌اند.
سازمان بین‌المللی کار اعلام کرد که پیش‌بینی‌ها حکایت از آن دارد که بیشتر طبقات اجتماعی بویژه در کشورهایی که دارای درآمد متوسط هستند، زیان‌های زیادی را متحمل شده‌اند.
این سازمان بین‌المللی اعلام کرد که پیامدهای ناشی از شیوع کرونا  از خسارت‌هایی فراتر رفته است که جهان در بحران مالی سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ تجربه کرد.
براساس گزارش سازمان بین‌المللی کار ، پیش‌بینی می‌شود که شمار افرادی که سال جاری میلادی به خاطر شیوع کرونا بیکار می‌شوند، بسیار بیشتر از ۲۵ میلیون نفر است، این رقم، پیش‌بینی دو هفته پیش این سازمان است.
براساس این گزارش، این میزان بیکاری به ۱۹۰ میلیون نفری اضافه خواهد شد که پیش از شیوع کرونا  در سال ۲۰۱۹ بیکار شده بودند.
سازمان بین‌المللی کار افزود:بسیاری از این افراد، حقوق کمی دریافت می‌کنند و کارهایی انجام می‌دهند که نیازی به مهارت‌های ندارد، این افراد در صورتی که شغل خود را از دست دهند، قطع درآمد ناگهانی آنان بسیار مخرّب خواهد بود.
در دو هفته گذشته، بیماری کووید-۱۹ در جهان شیوع آن شدت گرفته  و در تمام جهان همه‌گیر شده است که این مسأله پیامدهای زیادی بر بخش بهداشت عمومی و خسارت‌های بی‌سابقه‌ای به بخش اقتصاد کشورها و بازارهای کار به همراه داشته است.
سازمان بین‌المللی کار خواستار اقدامات هماهنگ و گسترده برای کمک به کارفرمایان و کارگران برای عبور از بحران شیوع کرونا شد، که از این جمله اقدامات می‌توان به حمایت قابل‌توجه از شرکت‌ها، اقدامات تشویقی و موارد دیگر اشاره کرد.
رایدر با تأکید بر اینکه امروز اقداماتی که اتخاذ کرده‌ایم، به صورت مستقیم بر روند بحران کرونا و زندگی میلیاردها انسان تأثیر می‌گذارد، افزود: با اعمال تدابیر مناسب می‌توانیم مانع پیامدهای شیوع این بیماری ویروسی شویم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha