علیمردان طالبی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بارش باران به همراه تگرگ موجب آبگرفتگی معابر و خسارت بر تاسیسات برق بر اثر رعد و برق شده اما تاکنون میزان خسارت برآورد نشده است.
وی اضافه کرد: همچنین به بخش هایی از کشاورزی و باغ ها در اثر تگرگ و سرما زدگی خسارت هایی وارد شده و آسیب و خسارت های وارد شده به تاسیسات شهری در دست بررسی است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان اظهار داشت: طبق اطلاعات به دست آمده از ۱۲ ایستگاه هواشناسی بیشترین میزان بارندگی در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به شهرستان ملایر با ۴۷.۳، نهاوند با ۳۰.۹ و فامنین ۲۴.۴ و بهار با ۱۹.۴ میلیمتر است.
طالبی بیان کرد: مجموع بارندگی از ابتدای سال زارعی تا ۲۱ فرودرین امسال نسبت به سال قبل در تمامی ۱۲ ایستگاه ها روند کاهشی داشته است اما نسبت به بلند مدت این روند افزایشی بوده است.
وی اضافه کرد: بیشترین میزان بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون مربوط به شهرستان نهاوند با ۴۶۶.۱ میلیمتر، ایستگاه نوژه واقع در کبودراهنگ با ۴۲۱.۵، تویسرکان با ۴۱۵ میلیمتر، ملایر ۴۰۳ و رزن ۳۸۷ میلیمتر است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان گفت: ایستگاه های هواشناسی همدان در فرودگاه همدان، شورین، ملایر، تویسرکان، نهاوند، رزن، نوژه کبودراهنگ، فامنین، قهاوند، اسدآباد، بهار و گل تپه قرار دارند.
به گفته کارشناس اداره کل هواشناسی همدان بر اساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، بارندگی در همدان تداوم دارد.
نظر شما