مهدی بابایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تجارب گذشته در بلاهای طبیعی و موضوع ویروس کرونا که در کشور اتفاق افتاد نشان داد که بستر مناسب برای آموزش و استفاده از ظرفیت های فعالان اجتماعی در قالب سازمان های مردم نهاد که دارای سیستم های رسمی و مشخصات هویتی شفاف می باشند می توانند کمک فراوانی به کاهش مشکلات و چالشهای پیشرو در آینده داشته باشند.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات پیش روی سازمانهای مردم نهاد لرستان موضوع دعوت و تشویق مسئولان و نمایندگان مردم در مجلس به انجام فعالیت های عمومی و توسعه زیرساخت های استان می باشد و در همه زمینه ها با توجه به ظرفیت و ارتباط مستقیمی که با قانونگذاری در کشور دارند در این زمینه نقش بسزایی دارند.
بابایی گفت: یکی از ایراداتی که به نمایندگان ادوار در استان لرستان گرفته شده عدم مطالبه گری عمومی و عدم ارتباط مناسب با بدنه تصمیمگیری حاکمیت در راستای رونق و گسترش عدالت اجتماعی در سطح استان می باشد.
وی اضافه کرد: متاسفانه بیشتر وقت نمایندگان صرف کارهای تک بعدی و در واقع به نوعی شخصی، گروهی و سیاسی بوده لذا با توجه به این روش های نه چندان مطلوب گذشته حتی برای خود نمایندگان ادوار هم خروجی نداشته و موجب عدم مقبولیت در دورههای بعدی انتخابات شده است.
وی اظهار کرد: سازمان های مردم نهاد و همه فعالان اجتماعی و نخبگان استان به این نتیجه رسیدهاند که باید به منتخبان جدید کمک کنند که روش های شکست خورده قبلی را کنار گذاشته و در راستای فعالیتهای عمومی جامع گام بردارند.
وی با بیان اینکه سمن ها ظرفیت مناسب برای نهادینه کردن فرهنگ مشارکت پذیری در سطح جامعه میباشند ادامه داد: امروزه شاهد رشد و پویایی تشکلهای مردمنهاد هستیم و بر کسی پوشیده نیست که کارهای دستهجمعی در قالب گروهها و تشکلهای رسمی و شناسنامهدار تاثیر بیشتری دارد.
بابایی ادامه داد: امیدواریم مردم به دور از وابستگی های گروهی و جناحی کمک کنند که استان در همه ابعاد رشد و رونق پیدا کند.
نماینده سمنها در لرستان گفت: در حال حاضر حدود ۲۵۰ تشکل مردمنهاد در استان تحت حوزههای مختلف فعال هستند.
نظر شما