سید مسعود سیادتی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: شورای اسلامی شهر سمنان در بهمن سال گذشته اجرای طرح تخفیف برای عوارض احیای بافت فرسوده را تا اسفند سال ۹۸ تصویب کرده بود.
وی به تصویب طرح تمدید تخفیف عوارض تا ۱۵ اردیبهشت امسال توسط شورای اسلامی شهر سمنان اشاره کرد و گفت: تخفیف عوارض برای ساخت و ساز در بافت تاریخی این شهر بنا به تصویب شورای مذکور، ۶۰ درصد است.
سیادتی ادامه داد: برای تغییر کاربری خانههای قدیمی به هتل و تاسیسات گردشگری نیز عوارضی دریافت نمیشود.
وی اضافه کرد: فرهنگسازی به منظور آگاهی بخشی به عموم جامعه نسبت به اهمیت و ضرورت حفظ و احیای این بافتها، خانهها و بناها از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است که دستگاههای اجرایی با همکاری و همیاری رسانه ها میتوانند به این مهم دست پیدا کنند.
وی بر احیای دوباره ارزش اقتصادی این بافتها تاکید کرد چرا که معتقد است ارزش اقتصادی، رونق گردشگری را به همراه دارد.
ظرفیتهای گردشگری سمنان مورد غفلت واقع شده است
به گفته سیادتی، شهر سمنان دارای ظرفیتهای بسیار زیادی برای جذب گردشگر است که مورد غفلت واقع شده است.
وی به ضرورت معرفی جاذبه های گردشی شهر سمنان تاکید کرد و افزود: همه دستگاههای اجرایی باید برای معرفی این ظرفیتها به گردشگران داخلی و حتی خارجی تلاش داشته باشند.
رییس شورای اسلامی شهر سمنان معتقد است که استفاده درست از ظرفیتها و جاذبههای گردشگری شهر سبب تشویق گردشگران برای بازدید از سمنان می شود که رونق اقتصادی شهر و شهروندان را به همراه دارد.
سمنان در جنوب رشته کوه البرز و شمال دشت کویر، در فاصله ۲۱۶ کیلومتری تهران و در مسیر تهران به مشهد قرار دارد.
از ۲ هزار و ۹۵۰ هکتار محدوده شهر سمنان ۴۵۰ هکتار بافت فرسوده است که ۲۵۰ هکتار بافت تاریخی شامل بناهای تاریخی است و ۴۳ هکتار بافت ویژه شامل مسجد امام(ره)، مسجد جامع، امامزاده یحیی(ع)، راسته بازار و بازار شیخ علاالدوله محسوب می شود.
نظر شما