به گزارش روز شنبه پایگاه خبری ساینسدیلی، با وجود این درصورتی که تعداد بیماران نیازمند به این دستگاه بیش از حد انتظار افزایش یابد، لازم است راهکاری برای استفاده از سایر تجهیزات موجود در بیمارستان به عنوان ابزاری برای تنفس مصنوعی بیماران استفاده شود.
به همین منظور متخصصان با الهام از ایدههای مختلف مطرح شده در سراسر جهان طرحهای جدید را ارائه کردهاند که از بین آنها چهار طرح تایید شده و نمونه اولیه دو طرح نیز ساخته شده است. در هر چهار طرح تلاش شده تا ابزار تنفس مصنوعی دستی که با عنوان آمبوبگ شناخته میشود، به یک دستگاه تنفس مصنوعی خودکار تبدیل شود.
برای این منظور ساختارهای فیزیکی برای فشردهسازی کیسه هوای سیلیکونی آمبوبگ و همچنین مدارات الکترونیکی برای کنترل عملکرد این دستگاه توسط متخصصان دانشگاه تگزاس تک طراحی و ساخته میشود. در صورت موفقیتآمیز بودن آزمایشات اولیه، قرار است این دستگاههای جدید با استفاده از امکانات دانشگاه به طور انبوه تولید شده و در اختیار بیمارستانها قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته بیش از ۱۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه تگزاستک در تلاش هستند تا با تولید دستگاههای تنفس مصنوعی جدید، نیاز مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ را برطرف کنند.
اخبار مرتبط
-
بزرگترین چاپخانه سهبعدی جهان از پزشکان در برابر کرونا محافظت میکند
تهران- ایرنا- بزرگترین چاپخانه سهبعدی جهان موسوم به پروسا که در شهر پراگ جمهوری چک قرار دارد،…
-
خوابیدن دَمَر موجب بهبود تنفس مبتلایان به کرونا میشود
تهران- ایرنا- یک گروه از محققان بینالمللی با مطالعه روی بیماران مبتلا به کرونا دریافتند خوابیدن…
-
غول های خودروسازی جهان به کمک بیمارستان ها آمدند
تهران-ایرنا- در پی شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورهای اروپایی و آمریکا شمار دیگری از غول های…
نظر شما