به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، کامران اصغری افزود: بازرسان ایمنی کار بر فعالیت معادن همانند سایر واحدها و کارگاههای تولیدی و صنعتی برای کنترل و کاهش ابتلا به ویروس کرونا در بین معدنکاران نظارت خواهند داشت.
وی اضافه کرد : از بدو شیوع ویروس کرونا در استان مازندران حدود یک هزار و ۲۰۰ کارگاه تولیدی و صنعتی با الویت کنترل شیوع ویروس کرونا مورد نظارت بازرسان این اداره کل قرار گرفتند.
وی عمده نظارت بر این واحدها را رعایت دستورالعمل و پروتکل های بهداشتی در این کارگاهها براساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا سطح ملی و استانی بیان کرده است.
دبیر شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان مازندران خاطرنشان کرد : علاوه بر آن بازرسان به طور مداوم اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا را در این کارگاهها با همراهی مسوولان ایمنی کار در کارگاههای تولیدی پیگیری می کنند.
اصغری اظهارداشت : مدیران کارگاههای تولیدی در استان نیز موظف شدند تا با نصب بنر و تامین تجهیزات حفاظتی و پیشگیرانه در برابر ویروس کرونا، کارگران خود را از ابتلا به این ویروس مصون نگهدارند.
به گفته وی همچنین یک هزار و ۳۵۶ کارگر ساختمانی در میادین شهرستان های استان شناسایی و برای بررسی وضعیت بهداشت فردی به مراکز طب کار معرفی شدند.
در مازندران حدود ۲۵۰ واحد معدنی دارای مجوز وجود دارد که طبق آمار ۱۱۰ واحد معدنی در سطح استان فعال است و حدود ۷ هزار کارگر در این واحدهای معدنی اشتغال به کار دارند.
ساری-ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران میگوید: رعایت پروتکلهای بهداشتی برای انجام فعالیت در معادن فعال این خطه شمال کشور اجباری است.
اخبار مرتبط
-
کرونا یک هزارو۳۰۰ نفر را در بخش تولیدی مازندران بیکار کرد
ساری - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: تاکنون یک هزار و ۳۰۰ نفر در استان…
-
68 كارگاه ساختماني غير ايمن در مازندران پلمپ شد
ساري-ايرنا-مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي مازندران از پلمپ 68 كارگاه غير ايمن ساختماني استان…
نظر شما