سید «مهدی مقدسی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: موضوع کرونا بر اقتصاد جهان تاثیرگذار بوده و این بیماری مشکلاتی را نیز برای اقتصاد و اصناف کشور و استان مرکزی به صورت ناخواسته ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: برای حل بخشی از مشکلات اصناف به واسطه این بیماری باید ارقامی در بودجه پیشبینی شود و به طور قطع دغدغههای اصناف استان مرکزی در کمیسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی دنبال میشود و نامههایی نیز در این خصوص به دولت ارسال میشود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از زمان تعطیلی اصناف و مشکلات پیشآمده برای این قشر مباحث لازم از طریق اتاق اصناف ایران و استان مرکزی دنبال شده و پیشنهاداتی نیز تنظیم شده که در دولت دنبال شده و امید است تصمیمات اخذ شده به درستی و به موقع اجرا شود.
مقدسی عنوان کرد: بحثهای مالیاتی، بیمه، تسهیلات و کمکهایی که میتواند تا حدودی مشکلات اصناف را کاهش دهد از دیگر مواردی است که در مجلس شورای اسلامی و با دولتمردان مطرح میشود.
وی گفت: انتظار است مصوبات مجلس شورای اسلامی در خصوص جبران خسارات ناشی از بیماری کرونا توسط دولت هرچه زودتر اجرایی شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تلاشها و ایثارگری پزشکان، پرستاران، کارکنان فوریتهای پزشکی، کارکنان اداری و خدماتی بیمارستانها و مراکز درمانی استان مرکزی در راستای مقابله و درمان بیماری کرونا ستودنی است.
مقدسی عنوان کرد: رییس جمهوری با هماهنگی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور برای تامین اعتبار مورد نیاز تکمیل بیمارستان ولیعصر (عج) قول مساعد داده که از وزیر بهداشت درخواست شده اقدامهای لازم در دستور کار قرار گیرد.
استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی دارای هفت کرسی نمایندگی است.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه، تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.
نخستین مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی پس از قم در اول اسفندماه سال ۹۸ مشاهده شد.
شهرستان خمین از توابع استان مرکزی دارای ۱۰۵ هزار نفر جمعیت و یک بیمارستان با خدمات درمانی و بستری است.
نظر شما