۹۲۵ میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده در خراسان جنوبی واریز شد

بیرجند - ایرنا - مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: بیش از ۹۲۵ میلیارد ریال سال گذشته به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری استان از محل عوارض وصول شده مالیات بر ارزش افزوده واریز شد.

 مهدی نباتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان مالیات وصول شده در سال گذشته ۶۱۵ میلیارد ریال به حساب شهرداری‌ها، ۲۳۵ میلیارد ریال به حساب دهیاری‌ها، ۱۸ میلیارد ریال به حساب روستاهای فاقد دهیاری و حدود ۵۷ میلیارد ریال به حساب مناطق عشایری، برای اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی و خدماتی و بهبود فضای شهری و روستایی واریز شده است.

وی انجام تکالیف قانونی مودیان مالیاتی در موعد مقرر و همچنین مشارکت آن در آبادانی استان و کشور با پرداخت مالیات را مهم برشمرد و گفت: با توجه به مدت محدود باقی مانده تا پایان فروردین ماه سال جاری، از تمامی فعالان اقتصادی مشمول مالیات بر ارزش افزوده درخواست داریم در اسرع وقت نسبت به تکمیل و ارائه اظهارنامه صرفا الکترونیکی مالیات بر ارزش افزوده فصل زمستان ۱۳۹۸ خود از طریق سامانه www.evat.ir اقدام کنند.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی افزود: مودیان مالیاتی برای برخورداری از ۱۰۰ درصد بخشودگی جرایم عدم تسلیم اظهارنامه در موعد مقرر برای این دوره و همچنین جریمه تأخیر در مدت یاد شده، باید درخواست کتبی خود را به ادارات امور مالیاتی مربوطه ارائه کنند.

وی با اشاره به تدابیری مالیاتی برای فعالیت‌هایی اقتصادی که از شیوع ویروس کرونا آسیب دیده‌اند اظهار داشت: برای  آن دسته از گروه‌های اقتصادی که از موضوع شیوع ویروس کرونا آسیب دیده‌اند سررسید پرداخت مالیات بر ارزش افزوده تا پایان روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ تمدید شده است. 

نباتی افزود: این گروه‌های اقتصادی شامل مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی‌ها، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌شود. 

وی گفت: همچنین مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهان گردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی و خدماتی بین راهی و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در شرایط پیش آمده متاثر از مشکلات اقتصادی بوده‌اند نیز تا پایان اردیبهشت ماه برای پرداخت مالیات بر ارزش افزوده خود فرصت دارند.

وی با بیان اینکه حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جاده‌‍ای، ریلی و دریایی نیز مشمول این فرصت خواهند شد افزود: دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی، تولید و توزیع پوشاک، کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی، فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای و مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی نیز در مدت تعیین شده فرصت پرداخت مالیات بر ارزش افزوده خود را دارند.