امیر بشیری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ، افزود: در راستای تشدید طرح نظارت بر صنوف،۱۷۰ بازدید از واحدهای صنفی، مغازهها، و رستورانهای این شهرستان انجام شد.
وی ادامه داد: همچنین از فعالیت ۴۸ واحد صنفی متخلف با صدور برگ اخطاریه و برابر قانون نظام صنفی جلوگیری شد.
مسئول نمایندگی اداره صنعت معدن و تجارت میامی تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و تخلفات احتمالی در واحدهای صنفی، می توانند مراتب را به اداره صنعت معدن و تجارت و اتاق اصناف شهرستان اطلاع دهند.
وی گفت: انتظار می رود اصناف غیر ضروری جهت همکاری و کمک به پیشگیری و کنترل ویروس کرونا از بازگشایی واحدهای صنفی خودداری کنند.
بشیری با بیان اینکه تمامی این محدودیتها برای حفظ سلامت شهروندان اعمال می شود، اظهار داشت : باید تلاش کرد تا زنجیره انتقال ویروس کرونا قطع شود.
وی با اشاره به اینکه روزانه سه هزار و ۵۰۰ ماسک در میامی تولید می شود، گفت: از ابتدای طرح مقابله با کرونا در میامی حدود ۱۳۸ هزار ماسک تولید شد.
بشیری ادامه داد: نظارت بر عملکرد اصناف در چهارچوب قانون و با همکاری برخی دستگاه های اجرایی انجام می شود.
براساس اعلام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی فعالیتهای پرخطر مشاغل در حوزه اصناف شامل آرایشگاهها، رستورانها، تالارهای پذیرایی، مراکز بازی و تفریحی از جمله گیم نتها، قهوهخانه و چایخانهها، اماکن اقامتی مانند هتلها، استخرهای شنا، سونا، ماساژ و باشگاههای بدنسازی و ورزشی، سینماها، جشنوارهها و نمایشگاههای هنری و فرهنگی است.
شهرستان میامی با ۴۰ هزار تن جمعیت حدود۷۰۰ واحد صنفی دارد که ۲۲۵واحد تولیدی، ۳۰۱واحد توزیعی و بقیه خدماتی هستند.
نظر شما