دغدغه معیشت نیازمندان کرونایی، نگاه هوشمندانه خیرین بابلی

ساری - ایرنا - خیرین بابلی بعد از سامان بخشی نیازهای مراکز درمانی برای شکست کرونا این بار برای رفع معیشت آسیب دیدگان کرونایی خیز برداشتند و بیش از چهار هزار سبد کالا اهداء کردند.

نیکوکاران این شهرستان در ۵۰ روز گذشته که شاهد نگاه خیرخواهانه آنها به مراکز درمانی بوده ایم، با حضور به موقع به فریاد بیماران کرونایی رسیدند و بسیاری از نیازهای بیمارستانی و تجهیزاتی را فراهم کردند.

نگاه خیرخواهانه مردم شهر نوشیروانی شامل کادر درمانی هم شد و برای حمایت و دلگرمی سربازان خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا از اهداء خشکبار ، عسل، شیرینی و میوه گرفته تا مدرن ترین امکانات و تجیهزات پزشکی دریغ نکردند.

نکته قابل تحمل آن است که کمک های خیرخواهانه تنها توسط افرادی با تمکن مالی قوی صورت نگرفت بلکه تمامی اقشار جامعه از جمله معتمدان، بسیجیان و برخی از بازاریان در این کارهای خداپسندانه سهیم بودند.

بعد از به سامان رساندن نیازهای مراکز درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل، جمعی از خیرین با راه انداختن پویش های مردمی بدنبال شناسایی آسیب دیدگان کرونایی و حمایت از این قشر شدند.

 اعضای پویش های مردمی حمایت از آسیب دیدگان کرونایی در شهرستان بابل در گام نخست با استفاده از خیرین ، معتمدین و پایگاههای مقاومت بسیج محلات به شناسایی بیماران کرونایی نیازمند و همچنین آسیب دیدگان این ویروس بخاطر تعطیلی بازار پرداختند.

این نیکوکاران بابلی تاکنون بیش از چهار هزار بسته سبد کالا شامل برنج، روغن، گوشت، ماکارونی ، سویا و اقلام دیگر در بین نیازمندان شهرستان بابل توزیع کردند.

این اقلام در اختیار خانواده های بیماران آسیب دیده کرونایی و افراد نیازمند قرار گرفته است و این کمک ها همچنان ادامه دارد.

خیرین که برای تجهیز مراکز درمانی در ۵۰ روز گذشته بیش از ۳۰ میلیارد ریال کمک خیرخواهانه انجام دادند در این مرحله قصد دارند با اهداء سبد کالا به خانواده های نیازمند قاب ماندگار دیگری از خود به یادگار بگذارند.

زنگ خطر ورود بیماری کرونا به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.

بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل که به صورت مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد ، تاکنون بیش از  ۱۵ هزار بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کردند که توسط پرسنل درمانی مورد رسیدگی قرار گرفتند و بیشتر این افراد نیاز به بستری نداشتند.

 همچنین بیش از یکهزار و ۷۰۰ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا هم که در این مدت در بیمارستان های شهرستان بستری بودند و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفتند، بهبود یافته و ترخیص شدند.

هم اکنون طبق آخرین آمار بستری بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی  به ۱۸۰ نفر کاهش یافت.

شهرستان ۵۳۱ هزار نفری بابل دارای شش بخش و هفت شهر است.

دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هفت بیمارستان آموزشی درمانی شامل بیمارستان آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا  و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر را زیر پوشش دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha