به گزارش تارنمای «فرانس انفو تی. وی»، تعداد افرادی که در سوانح جادهای فرانسه در ماه مارس(۱۱اسفند ۹۸ تا ۱۲ فروردین ۹۹ ) جان خود را از دست دادهاند تقریبا ۴۰درصد(۳۹.۶) نسبت به ماه مارس سال میلادی گذشته(۱۰اسفند ۹۷تا ۱۱فروردین ۹۸) کاهش داشت.
براساس آمار اعلام شده، در ماه مارس سال میلادی جاری ۱۵۴ نفر بر اثر سوانح جادهای کشته شدهاند که ۱۰۱ نفر کمتر از رقم فوتیهای ماه مارس سال ۲۰۱۹میلادی است.
مقررات منع آمد و شد همچنین از آمار تصادفهای منجر به جراحت هم در فرانسه کاسته است.
طبق آمار اعلام شده، کاهش صدمات و جراحات ناشی از سوانح جادهای در فرانسه بیشتر مربوط به کاهش عبور و مرور دوچرخه سواران و موتورسواران در دوران قرنطینه بوده ولی همچنان میزان جراحات در میان رانندگان خودروهای سنگین تفاوتی ندارد.
همچنین به نوشته روزنامه «لوفیگارو»، در ماه مارس سال میلادی گذشته ۵ هزار و ۳۲۶ نفر بر اثر تصادفات جاده ای زخمی شدهاند که این رقم در ماه مشابه امسال ۲ هزار و ۹۶۵ نفر است.
با توجه به این، میزان جراحات ناشی از سوانح جادهای ۴۳.۲ درصد کاهش نشان میدهد.
در عین حال با توجه به بیانیه وزارت کشور فرانسه، اگرچه سفرهای جادهای به میزان قابل توجهی کاهش یافته، اما پلیس و دوربینهای کنترل بر سرعت، آمار نگران کنندهای از سرعت بالای خودروها در جادهها را نشان میدهند.
بین سیام مارس تا ۵آوریل ۲۰۲۰(۱۱تا ۱۷فروردین)، دوربینهای کنترل سرعت جادهای، ۱۲ درصد افزایش را نسبت به فاصله زمانی نهم تا ۱۵ مارس(۱۹ تا ۲۵ اسفند ۹۸) را ثبت کرده اند.
رئیس جمهوری فرانسه شامگاه ۱۶ مارس (۲۶ اسفند) به دلیل شیوع ویروس کرونا آغاز قرنطینه در کشورش را به مدت ۱۵ روز اعلام کرد. این دوره پس از یک بار تمدید، برای بار سوم، طبق اظهارات شامگاه دوشنبه «امانوئل مکرون» یک ماه دیگر ادامه خواهد داشت.
رئیس جمهوری فرانسه، روز گذشته در چهارمین گفتار تلویزیونی خود با شهروندان فرانسه، چنانکه انتظار میرفت، «قرنطینه اکید» و ممنوعیت خروج از خانه را برای یک ماه دیگر، تا ۱۱ ماه می/۲۲اردیبهشت تمدید کرد و گفت که از آن هنگام کار گشایش موسسات آموزشی بشکل تدریجی و آرام آرام آغاز خواهد شد و دولت از حال اقدامات ایمنی را برای محافظت از کادر آموزشی و کودکان به اجرا خواهد گذاشت.
طبق مقررات قرنطینه و منع آمد و شد، هرگونه حضور در فضای عمومی در فرانسه جز برای موارد ضروری ممنوع بوده و جریمه خواهد داشت.
رسانههای فرانسه روز گذشته از امکان تمدید قرنطینه در این کشور دستکم تا ۱۰می/۲۱ اردیبهشت خبر داده بودند.
مردم فرانسه از ۱۷ مارس/۲۷ اسفند ۹۸ تاکنون در قرنطنیه به سر میبرند. فرانسویها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا موظفند با ارایه گواهی و مستندات لازم دلیل خروج خود از خانه را برای پلیس توجیه کنند.
دولت به تازگی با افزودن دو مورد جدید، مجموعا" هفت گزینه برای خروج قانونی از خانه تعیین کرده و رعایت نکردن آنها موجب جریمه نقدی و در مواردی حتی منجر به اعمال مجازات زندان میشود؛ این موارد شامل دارندگان مشاغلی که قابلیت دورکاری ندارند، خرید اقلام ضروری از فروشگاههای مجاز، مراجعه ضروری به پزشک، انجام فعالیت روزانه ورزشی در شعاع یک کیلومتری خانه و به مدت یک ساعت، احضار قضائی یا اداری، مراقبت از سالمندان و کودکان و شرکت در ماموریتهای عام المنفعه بنا به درخواست مراجع رسمی است. با این حال دولت فرانسه در تدارک راهکاری است که به موجب آن بتواند افراد آلوده به ویروس کرونا و ارتباطات روزانه آنها را ردیابی کند.
از ابتدای شیوع کرونا تا این لحظه طبق آمار جهانی، ۱۳۶ هزار و ۷۷۹ نفر در فرانسه به کرونا مبتلا شده اند. در این مدت ۱۴ هزار و ۹۶۷ نفر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست دادهاند و همچنین ۲۷ هزار و ۷۱۸ نفر از بیماری بهبود پیدا کرده اند.
تهران - ایرنا - قرنطینه عمومی و اعمال مقررات منع آمد و شد در فرانسه موجب شده تا آمار تلفات جادهای در این کشور هم به میزان تقریبا ۴۰درصد کاهش یابد.
اخبار مرتبط
-
کرونا، احتمال تمدید قرنطینه در فرانسه
تهران - ایرنا - تمدید دو هفتهای قرنطینه در فرانسه تا نیمه آوریل/۲۷فروردین در حالی به پایان…
-
کرونا در فرانسه؛ از تشدید محدودیتهای اجتماعی تا اعلام شرایط اضطرار
تهران_ ایرنا _ در پی افزایش شمار مبتلایان به کرونا در فرانسه به بیش از ۱۶ هزار نفر و جان باختن…
-
قرنطینه در فرانسه چهار هفته دیگر تمدید شد
تهران- ایرنا- رییس جمهوری فرانسه محدودیتهای آمدوشد و تعطیلی در این کشور را برای مقابله با…
نظر شما