بهرام نصرالهیزاده شامگاه سهشنبه در نشست استاندار کردستان با شهردار و اعضای شورای شهر سنندج به تخصیص ۵۱ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال اعتبار برای ساماندهی آبهای جاری به شرکت آب و فاضلاب سنندج در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: فضایی که در سنندج وجود دارد زیبنده این شهر نیست و مسافرانی که وارد آن میشوند احساس میکنند مدیریتی وجود ندارد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان یادآور شد: شهرداری به تنهایی قادر به ساماندهی فضای شهر سنندج نیست بلکه همه دستگاهها مسوول ناهنجاری به وجود آمده به ویژه در خیابان فردوسی این شهر است.
۶۷۰ نفر از پرسنل شهرداریهای استان کردستان شرکتی هستند
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: قرارداد بخش زیادی از پرسنل کارآمد شهرداریهای این استان شامل ۶۷۰ نفر، شرکتی است که انتظار دارند هر چه زودتر تبدیل وضعیت شوند.
شهرام ملکی اظهار داشت: از این تعداد نیروی شرکتی، ۳۳۰ نفر مربوط به شهرداری سنندج است که باید در راستای تبدیل وضعیت آنان برنامهریزی و اقدام کرد.
وی به وجود پنج هزار نیروی رسمی، پیمانی کار معین، قراردادی و کارگر فعال در شهرداریهای استان اشاره کرد و افزود: تلاش میکنیم با دریافت ابلاغ از وزارت کشور برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی گام برداریم.
ملکی اعتبارات شهرداریهای استان در سال گذشته را چهار هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال اعلام کرد و یادآور شد: از این میزان اعتبار، سهم کمکهای دولتی، یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال ما قبل از آن، ۸۲ درصد رشد داشته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان تاکید کرد: کل اعتبارات شهرداریهای استان در سال ۹۷، سه هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال و سهم کمکهای دولتی از این رقم ۹۸۰ میلیارد ریال بوده است.
وی با بیان اینکه شهرداری سنندج اکنون یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال انباشت سرمایه دارد و حقوق پرسنل را نیز به طو کامل پرداخت کرده است، گفت: این انباشت سرمایه میتواند کمک بسیار خوبی برای اجرای پروژههای اولویتدار باشد ضمن اینکه با توجه به نظرسنجی انجام شده، مردم از عملکرد این نهاد در سال گذشته رضایت دارند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان اقدام بسیار خوب شهرداری سنندج را استفاده از تمام توانمندیهای دولت دانست و اضافه کرد: مجموعه مدیران عامل بانکهای در استان نیز تلاش خوبی کردند تا اعتبار قابل توجهی از طریق تهاتر نصیب شهرداری سنندج شود. ملکی یادآور شد: سال گذشته، در محلات حاشیه شهر سنندج از جمله ناحیه منفصل شهری نایسر و محله تقتقان، طرحهای ارزشمندی در بحث ایجاد و ساماندهی معابر اجرا شد ضمن اینکه در حوزه طرح بازآفرینی شهری نیز کارهای خوبی در بافتهای فرسوده صورت گرفت.
فرماندار سنندج نیز در این جلسه بر لزوم برنامهریزی برای ساماندهی حد فاصل میدان گاز تا میدان حجاب سنندج تاکید کرد و اظهار داشت: نیاز است از ورود خودرو به کمربندی آبیدر در دامنه این کوه جلوگیری شود تا مکانی امن و آرام برای تفریح شهروندان باشد.
محمدابراهیم زارعی افزود: با توجه به وضعیت اقتصادی موجود، اقدامات شهرداری سنندج در دو سال اخیر قابل تقدیر است، ضمن اینکه دولت تمام توان خود را برای کمک به شهرداری بکار گرفته است.
نیاز به پرداخت بسته حمایتی به اقشار ضعیف و لزوم توجه بیشتر دولت به این موضوع بخاطر شیوع ویروس کرونا، لزوم برنامهریزی صحیح دستگاهها برای اجرای بهتر طرح فاصله گذاری اجتماعی، ضعف عملکرد شهرداری در اجرای پروژههای قدیمی، لزوم اجرای پیادهراه خیابان فردوسی، همکاری برای ساماندهی دستفروشان، نیاز به تلاش دستگاههای مختلف برای جذب سرمایهگذار و عدم ترجیح منافع شهر به منافع دستگاهها از جمله مواردی بود که اعضای شورای شهر سنندج نیز در این جلسه به آنها اشاره کردند.
نظر شما