به گزارش رسانههای هند، روز سه شنبه هزاران کارگر مهاجر در شهر مومبای چند ساعت پس از اعلام تمدید قرنطینه، به خیابانها آمدند. این گروه با راهپیمایی به سوی ایستگاه قطار مرکزی این شهر خواهان بازگشت به خانههای خود در روستاهای مختلف شدند.
در ایالتهای تامیل نادو و راجستان نیز هزاران کارگر روز چهارشنبه با عدم توجه به ممنوعیت رفت و آمد، با حضور در خیابانها و جادهها تصمیم گرفتند مسیرهای چند صد کیلومتری به سوی خانههای خود را با دوچرخه یا با پای پیاده طی کنند.
اما اعتراضات کارگران در شهر مومبای و همچنین ایالتهای تامیل نادو و راجستان با حضور پلیس به خشونت کشیده شد.
پلیس در مومبای به سوی کارگران حمله ور شد و با استفاده از باتون جمعیت حاضر در ایستگاه قطار مرکزی این شهر را متفرق ساخت.
حرکت کارگران به سوی روستاها نیز با دخالت پلیس متوقف شد. دولتهای ایالتی از کارگران خواستهاند تا از سفر به روستاهای خود خودداری کنند زیرا آنها میتوانند ویروس کرونا را به مناطق دور افتاده منتقل کنند.
اگرچه مقامات هندی به کارگران اطمینان دادهاند که آنها نیازی به پرداخت اجاره ندارند و غذای آنها تامین خواهد شد، اما کارگران اعلام کردهاند که صاحب خانهها همچنان آنها را مجبور به پرداخت اجاره میکنند و این افراد پولی برای پرداخت اجاره و همچنین تامین غذای خود ندارند.
پلیس مومبای گفت: انتشار اخبار جعلی در رسانههای اجتماعی مبنی بر اینکه قطارها آماده انتقال مسافران هستند، سبب شد تا بیش از ۲ هزار کارگر متعلق به ایالتهای بیهار، اوتار پرادش و تامیل نادو در ایستگاههای قطار باندرا و مومبرا در مومبای اجتماع کنند. پلیس برای متفرق کردن این جمعیت مجبور به استفاده از زور شد.
در شهر "سورت" در ایالت گجرات، بیش از یک هزار کارگر با حضور در خیابانها، اقدام به مسدود کردن مسیرهای اصلی کردند. پلیس برای متفرق کردن این جمعیت نیز مجبور به استفاده از زور شد. این درحالی است که چند روز پیش اعتراض کارگران در ایالت گجرات منجر به درگیری با پلیس و همچنین تخریب چند خودرو پلیس شده بود.
در شهر جیسالمر واقع در ایال راجستان، کارگران وسایل زندگی خود را رها ساخته و برای عدم برخورد با پلیس از مسیرهای ریل آهن برای رسیدن به خانههای خود استفاده میکنند.
در سایر ایالتهای هند مانند تامیل نادو و شهر حیدر آباد نیز با وجود اخطار پلیس و مقامات دولتی، صدها کارگر با پای پیاده به سوی روستاهای خود حرکت کردهاند. پلیس تعداد زیادی از این افراد را بازداشت کرده است.
نارندرا مودی نخست وزیر هند روز سه شنبه در پیامی تلویزیونی اعلام کرد که قرنطینه سراسری در این کشور به مدت ۱۹ روز دیگر تمدید خواهد شد.
نخست وزیر هند تاریخ پایان قرنطینه سراسری در این کشور را سوم ماه می (۱۴ اردیبهشت) اعلام کرد و گفت: در مناطقی که در آنها موردی از ابتلا به ویروس کرونا گزارش نشده است، محدودیتها کمتر خواهد شد.
قرار بود قرنطینه هند روز گذشته به اتمام برسد اما پس از درخواست اکثر ایالتهای هند از دولت مرکزی این کشور، این قرنطینه تمدید شد.
این قرنطینه باعث مهاجرت گسترده کارگران روزمره از شهرها به روستاها شد و تعداد زیادی از افراد فقیر این کشور را با خطر گرسنگی مواجه ساخت.
بر اساس آمار وزارت بهداشت هند، تا روز چهارشنبه بیش از ۱۱ هزار نفر در هند به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و ۳۹۶ نفر نیز جان خود را به دلیل ابتلا به این ویروس از دست دادهاند.
دهلی نو- ایرنا- هزاران کارگر مهاجر در سرتاسر هند یک روز پس از اعلام تمدید قرنطینه سراسری توسط نارندرا مودی نخست وزیر این کشور، به خیابانها آمده و خواهان بازگشت به خانههای خود شدند.
اخبار مرتبط
-
قرنطینه سراسری هند هزاران نفر را با گرسنگی مواجه ساخت
دهلی نو-ایرنا- در یکی از بزرگترین مهاجرتهای تاریخ معاصر هند، حرکت صدها هزار کارگر با پای…
-
قرنطینه سراسری در هند تمدید شد
دهلی نو-ایرنا- نارندرا مودی نخست وزیر هند روز سهشنبه در پیامی تلوزیونی اعلام کرد که قرنطینه…
-
شرایط سخت کارگران هندی در میان شیوع کرونا
دهلی نو-ایرنا- موارد ابتلا به ویروس کرونا در هند به ۷۳۳ نفر رسیده است. دو روز پیش نخست وزیر…
نظر شما