بسیاری از سازمانهای خیریه و گروههای بشر دوستانه در هند برای کمک به افراد نیازمند در طول دوران قرنطینه این کشور فعال شده و به کارگران روزانه غذا و مواد خوراکی اهدا میکنند.
ستارههای سینمای هند نیز برای کمک به افرادی که تحت تاثیر این قرنطینه قرار گرفتهاند وارد عمل شدهاند.
در میان گرفتاری هزاران کارگر هند در شهر مومبای و عدم توانایی آنها برای بازگشت به خانههای خود، "سونو سود" ستاره سینمای هند بیش از ۲۰ اتوبوس را اجاره کرده تا کارگران بتوانند بدون پرداخت پول به روستاها و خانههای خود بازگردند.
این بازیگر سینمای هند اعلام کرده است که برای کمک به کارگران اتوبوسهای بیشتری به خدمت گرفته خواهد شد.
در چند هفته گذشته گزارشهای مختلفی مبنی بر پیاده روی طولانی کارگران هندی برای رسیدن به خانههای خود منتشر شد. این کارگران اغلب مسیرهای چند صد کیلومتری را با پای پیاده طی میکنند تا به خانههای خود برسند. آنها در این مسیرها با گرسنگی و حتی خطر مرگ مواجه میشوند.
هفته گذشته ۱۵ کارگر هندی در حالی که به دلیل خستگی بر روی ریل آهن به خواب رفته بودند، توسط یک قطار زیر گرفته شده و جان خود را از دست دادند.
"شاهرخ خان" که از وی به عنوان "پادشاه بالیوود" یاد میشود، یکی از ساختمانهای خود در شهر مومبای را به یک مرکز قرنطینه برای بیماران کرونایی تبدیل کرده است. وی همچنین بیش از ۲۵ هزار لباس محافظتی به پزشکان و پرستاران هندی اهدا کرده است.
بنیاد "میر" که وابسته به شاهرخ خان است روزانه ۲ هزار بسته غذایی میان نیازمندان و کارگران در شهر مومبای توزیع میکند.
از سوی دیگر "سلمان خان" که به عنوان "برادر" در میان میلیونها طرفدار خود شناخته میشود برای کمک به فقرای این کشور در طول قرنطینه، به آنها کمکهای مالی اهدا کرده و در میان نیازمندان غذا توزیع میکند.
سلمان خان به همراه چند ستاره دیگر بالیوود از جمله کاران جوهر، تاپسی پانو و راج کومار رائو روزانه به ۲۵ هزار کارگر هندی غذا میرسانند.
درحالی که ستارههای ارشد سینمای هند مشغول کمک به نیازمندان هندی هستند، سایر چهرههای جوان صنعت سینمای هند نیز برای کمک به کارگران و نیازمندان و همچنین حیوانات وارد عمل شدهاند.
هفته گذشته ستارههای بالیوودی و هالیوودی در برنامهای مجازی به نام "من به هند کمک میکنم" شرکت کردند. در این برنامه که به صورت اینترنتی پخش شد شخصیتهایی چون ویل اسمیت، زویا اختر، کاران جوهر، ای آر رحمان و اکشی کومار شرکت کردند. در پایان، برگزار کنندگان این برنامه توانستند بیش از ۷ میلیون دلار کمک مالی برای نیازمندان هندی در طول قرنطینه جمع آوری کنند.
اما صنعت سینمای هند به شدت تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته است و تولید فیلم در این به دلیل قرنطینه سراسری متوقف شده است.
رکود در صنعت فیلم هند به معنی بیکاری دهها هزار نفر است که در کنار پروژههای سینمایی درآمد کسب میکنند.
هند سالانه بیش از یک هزار و ۲۰۰ فیلم سینمایی تولید میکند.
نظر شما