دانشمندان استرالیایی راهی برای پایش کرونا از طریق فاضلاب یافتند

تهران – ایرنا - دانشمندان استرالیایی اولین گام را برای ایجاد یک سیستم نظارت اپیدمیولوژیکی بر جامعه مبتنی بر هشدار و پایش زودهنگام شیوع ویروس کرونا در سیستم آب و فاضلاب برداشته اند.

به گزارش خبرگزاری GLAS روسیه، محققان دانشگاه کوئینزلند و آژانس علمی ملی استرالیا CSIRO امروز با موفقیت وجود ویروس SARS-CoV۲ که عامل بیماری COVID-۱۹ است را که در فاضلاب تصفیه نشده بود به نمایش گذاشتند.

براساس این گزارش، آنها برای اثبات این مطالعه مفهومی با استفاده از نمونه فاضلاب از دو مرکز تصفیه خانه‌هایی در جنوب شرقی کوئینزلند، آثار ویروس کرونا بر منابع آب و فاضلاب را در مواردی همچون چرخه میکروارگانیسم‌ها و ویروس‌های بیماری‌زا در منابع آب مورد بررسی قرار دادند.

پروفسور "کوین توماس" مدیر اتحادیه بهداشت محیط دانشگاه کوئینزلند در این خصوص گفت: روش اثبات شده در استرالیا برای یافتن ویروس کرنا در منابع آب و فاضلاب مبتنی بر کار تیم‌های تحقیقاتی در هلند و ایالات متحده است که نشان از جدید بودن موضوع و عدم وجود تحقیقات معتبر بین‌المللی متعدد در مورد ویروس جدید، چالش‌های انجام تحقیقات معتبر و داده‌محور در این خصوص در سطح جهان است.

وی از انتقال و ماندگاری ویروس کرونای جدید (کووید ـ ۱۹) در آب شرب و انتقال و ماندگاری این ویروس در فاضلاب خبر داد و گفت: پایش کرونا در سیستم های آب و فاضلاب ثابت کرد با توجه به افزایش مصرف آب شرب و بهداشتی، ظرفیت تأمین و تصفیه آب شرب و بهداشتی، کارکرد سیستم‌های توزیع آب شرب با تمام ظرفیت و مشکلات و تبعات مربوطه چاره ای نیست تا بر سیستم اب و فاضلاب همه کشورهای یک نظارت دقیق و هوشمندانه صورت گیرد تا این ویروس نتواند موج جدید قربانیان خود را از راه نفئذ آب و فاضلاب پیدا کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha