خانواده‌ها برای کاهش نگرانی، از رصد کردن مدام اخبار کرونا بپرهیزند

سنندج - ایرنا - رییس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: یکی از دلایل افزایش نگرانی و اضطراب خانواده‌ها در شرایط کنونی، رصد کردن مدام اخبار مربوط به کرونا، مبتلایان و فوتی‌ها بوده که امری بی‌فایده است و باید از آن پرهیز کرد.

کاوه قادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برخی خبرها در رابطه با کرونا در فضای مجازی نادرست و غیرواقعی است، پس رصد کردن و توجه به این اخبار فقط باعث افزایش نگرانی و فشار روانی بیشتر به خانواده‌ها می‌شود.

وی اضافه کرد: بهتر این است غیر از ساعت مشخصی از روز، آن هم از طریق منابع رسمی، رصد و چک کردن خبرها صورت نگیرد تا نگرانی‌ها بیشتر نشود، چرا که این مهم بر روابط افراد در خانواده نیز تاثیر منفی و فضای حاکم بر منزل را غیرقابل تحمل می‌کند.

دانش آموخته دکترای رشته روانشناسی یادآور شد: منابع خبری نیز باید در مورد مرگ و میرها و ابتلایان به صورت شفاف اطلاع‌رسانی کنند، همان کاری که هر روز دانشگاه‌های علوم‌ پزشکی در استان‌های مختلف می‌کنند چرا که مواجه کردن مردم با واقعیت قضیه بخش زیادی از اضطراب‌ها را کم می‌کند.

قادری افزود: از آنجایی که واقعا مشخص نیست که ویروس کرونا تا چه زمانی در کشورمان ادامه دارد به این خاطر باید در موج دوم در خانه ماندن، مجموعه برنامه‌هایی داشته باشیم که ضمن حفظ سلامت روان، پیشگیری از ابتلا به بیماری و اجتناب از ساده سازی موضوع، تاب‌آوری را بالا ببریم.

وی تاکید کرد: اضطراب واکنش طبیعی بدن به تهدیدهای بیرون است و نصف جمعیت دنیا در مورد این بیماری نگران هستند لذا این موضوع طبیعی و لازم است اما اگر این استرس‌ها به شکلی غیرطبیعی افزایش یابد به بیماری تبدیل می‌شود.

رییس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت: از مردم درخواست می‌شود ضمن حفظ آرامش در جامعه، خانه و رعایت توصیه‌های بهداشتی، از کادر درمان که به شدت تحت فشار و در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا هستند، حمایت کنند.
ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» ماه دسامبر (آذر ۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و بتدریج به سایر کشورهای دنیا سرایت کرد.

بروز بیماری کرونا در ایران اوایل اسفند پارسال اعلام شد و براساس اعلام رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۷۹ هزار و ۴۹۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۸۹ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۴ هزار و ۹۵۸ نفر رسید.

براساس اعلام رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا روز جمعه ۲۹ فروردین، ۵۴ هزار و ۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده‌اند و ۳ هزار و ۵۶۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

کیانوش جهانپور گفت: تاکنون ۳۱۹ هزار و ۸۷۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha