۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۲:۴۳
کد خبر: 83755887
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

بیشتر انگلیسی‌ها میلی به رفع شرایط قرنطینه ندارند

۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۲:۴۳
کد خبر: 83755887
بیشتر انگلیسی‌ها میلی به رفع شرایط قرنطینه ندارند

لندن- ایرنا- در حالی که مردم بسیاری از کشورهای جهان نسبت به تداوم قوانین قرنطینه به ستوه آمده و برخی کشورها دست به تظاهرات زده‌اند، نتایج نظرسنجی صورت گرفته نشان می‌دهد که بیشتر انگلیسی‌ها میلی به رفع محدودیت‌ها و بازگشت به زندگی عادی ندارند.

براساس نظرسنجی موسسه‌ معتبر یوگوو، تنها ۹ درصد انگلیسی‌ها تمایل دارند که به زندگی پیش از شیوع کرونا بازگردند و ۹۱ درصد خواهان استمرار محدودیت‌ها بلکه تشدید آن هستند.

براساس این نظرسنجی ، تنها ۶ درصد مردم معتقدند که محدودیت‌ها سختگیرانه است و ۴۴ درصد تمایل دارند که شرایط از آنچه هست سخت‌تر شود. این در حالی است که ۸۴ درصد از شرکت کنندگان در همین نظرسنجی پیش‌بینی‌ می‌کنند که اوضاع اقتصادی آنها بر اثر شرایط قرنطینه وخیم‌تر خواهد شد. 

در این رابطه، گزارش اخیر دفتر آمار ملی انگلیس نیز نشان می‌دهد یک چهارم شهروندان انگلیسی بر اثر شیوع ویروس کرونا دچار مشکلات مالی شده‌اند. یک سوم افراد در هفته اول اجرای مقررات منع رفت‌و آمد، درآمد خود را از دست داده و یک پنجم نیز برای پرداخت هزینه‌های جاری زندگی با مشکلات جدی مواجه هستند. همچنین نیمی از افراد جامعه پیش بینی می کنند که اوضاع مالی آنها ظرف ۱۲ هفته آینده وخیم‌تر شود.

آمارها نشان می دهد که از هر ۲۰ انگلیسی یک نفر شغل خود را به دلیل کرونا در هفته‌های اخیر از دست داده و به صف بیکاران این کشور پیوسته‌اند.  

مردم بسیاری از کشورهای جهان که شرایط مشابهی را تجربه می‌کنند، در اعتراض به تداوم شرایط قرنطینه به خیابان‌ها آمده و دست به تظاهرات زده‌اند. 

شبکه خبری سی‌ان‌ان چندی پیش گزارش داد که معترضان در چندین ایالت آمریکا برای نشان دادن اعتراض به این مقررات‌ها به خیابان‌ها آمده‌اند. میشیگان، اوهایو، کنتاکی، مینه‌سوتا، کارولینای شمالی و یوتا ایالت‌هایی بوده‌اند که همگی در روزهای گذشته شاهد بروز تظاهرات‌های اعتراضی بوده‌اند. 

از سویی هزاران کارگر مهاجر در سراسر هند یک روز پس از اعلام تمدید قرنطینه سراسری توسط نارندرا مودی نخست وزیر این کشور، به خیابان‌ها سرازیر شده و دست به اعتراض زده‌اند. به گزارش رسانه‌های هند، این گروه با راهپیمایی به سوی ایستگاه قطار مرکزی این شهر خواهان بازگشت به خانه‌های خود در روستاهای مختلف شدند.

در ایالت‌های تامیل نادو و راجستان نیز هزاران کارگر با عدم توجه به ممنوعیت رفت و آمد، با حضور در خیابان‌ها و جاده‌ها تصمیم گرفتند مسیرهای چند صد کیلومتری به سوی خانه‌های خود را با دوچرخه یا با پای پیاده طی کنند.

خبرگزاری فرانسه نیز هفته گذشته از بازگشت معترضان لبنانی به خیابان با وجود قرنطینه خبر داد و افزود که معترضان در میدان نور، که مرکز اعتراضات ماه های گذشته لبنان بوده است، تجمع کردند. 

همچنین در آلمان و بلژیک صدها نفر از معترض به مقررات منع رفت‌وامد به خیابان‌ها آمده و علیه وضع موجود راهپیمایی کردند. 

با این حال دولت و مردم انگلیس اگر در هر زمینه‌ای اختلاف نظر داشته باشند، به نظر می‌رسد که دست کم در این مورد با یکدیگر اتفاق نظر دارند.

برخی منتقدان در این کشور دولت را به چالش کشیده‌اند که چرا محدودیت‌ها را زودتر به اجرا نگذاشته تا تعداد کمتری جان خود را از دست بدهند.

اگر هم کسی درباره عبور از شرایط قرنطینه پرس و جو شود، به اتهام خیانت به تلاش‌های ملی برای مقابله با کرونا مورد مذمت افکار عمومی قرار می‌گیرد.

دولت انگلیس پنجشنبه گذشته مقررات منع رفت و آمد را برای مهار شیوع ویروس کرونا به‌ مدت ۳ هفته دیگر تمدید کرد. وزیر امور خارجه انگلیس که در غیاب نخست وزیر امور دولت را هدایت می‌کند، اعلام کرد تا زمانی که روند نزولی آمار مرگ و میر بر اثر کرونا پایدار نشود، اوضاع تغییری نخواهد کرد.

 آمار جان باختگان مبتلا به کرونا در انگلیس روز شنبه ۳۰ فروردین از مرز ۱۵ هزار نفر تجاوز کرد. کارشناسان پیش بینی می‌کنند که دست کم ۴۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست خواهند داد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha