به گزارش شبکه اطلاع رسانی وزارت صنعت، «داریوش اسماعیلی» در زمینه استخراج معادن افزود: پارسال به رقم ۴۱۰ میلیون تن مواد معدنی رسیدیم و اکنون ذخایر ثبت شده معدنی کشور به ۵۰ میلیارد تن رسیده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت توضیح داد: سال گذشته ۲۵ درصد از کل صادرات غیرنفتی کشور به حوزه معدن و صنایع معدنی اختصاص داشت و برای سال ۹۹ برنامه افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصد به ذخایر معدنی کشور دستور کاراست.
به گفته اسماعیلی، اکنون ۱۰ هزار و ۴۰۴ معدن در کشور وجود دارد و حدود ۱۴۲ هزار نفر اشتغال مستقیم در معادن وجود دارد.
وی اضافه کرد: فعالسازی معادن کوچک مقیاس در برنامه سال ۱۳۹۸ قرار داشت و امسال نیز تداوم دارد و سال گذشته ۱۴۶ معدن احیا شد و امسال هدف گذاری برایفعال سازی بیش از یکهزار معدن دیگر پیش بینی شده است.
اسماعیلی گفت: سال گذشته (۱۳۹۸) امکان واردات ۳۲۱ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات معدنی فراهم شد و تولید در بیشتر حوزه های صنایع معدنی مثبت بود، بگونه ای که در حوزه آهن اسفنجی ۲۳ واحد فعال و در حوزه مقاطع فولادی ۱۴۸ واحد تولیدی فعال بودند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت با بیان اینکه در سال گذشته ۲۰۹ فقره پهنه واگذار شد، اضافه کرد: تعداد ۹۱۷ منطقه امیدبخش شناسایی شده که ۴۰۰ منطقه در دست مزایده است یا مزایده آنها برگزار شده و ۵۱۷ فقره دیگر در اختیار مدیران پهنه قرار دارد.
به گفته وی، سال گذشته بیش از یکهزار و ۷۰۰ معدن مورد بازرسی قرار گرفت و به ویژه در حوزه ایمنی معادن ۸۰۰ معدن مورد بررسی ویژه قرار گرفت.
وی پیرامون برنامه های سال ۹۹ هم گفت: امسال ۲۰ تا ۲۵ درصد به ذخایر معدنی کشور، ۳۰ درصد به میزان استخراج و ۲۵ درصد به تولیدات صنایع معدنی اضافه خواهد شد.
نظر شما