به گزارش ایرنا، عباس امیدی روز سه شنبه در سفر به چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد پهنه شناسایی شده ۸۰ پهنه تعیین تکلیف و برای صدور پروانه و حفاری آزاد سازی شده است.
وی از ناهماهنگی و همکاری نکردن برخی دستگاه های اجرایی مرتبط در فرایند صدور پروانه و استخراج در پهنه های اکتشافی در سطح کشور ابراز تاسف کرد و گفت: متاسفانه تاکنون از پهنه های شناسایی شده، تنها ۵۲ پهنه منجر به دریافت پروانه بهره برداری قطعی شده است.
معاون دفتر امور اکتشاف وزارت صمت از دستور کار قرار آزادسازی و صدور پروانه برای مابقی پهنه های شناسایی و پی جویی شده در دولت در سال جاری خبر داد و گفت: امید است در سال رونق تولید، ارگان ها و دستگاه های اجرایی مرتبط در فرایند صدور پروانه بهربرداری از پهنه های غنی فلزی شاناسایی شده، اهتمام و تامل بهتر و جدیی تر با وزارت صمت داشته باشند.
وی، استقبال دولت دوازدهم از سرمایه گذاران بخش خصوصی داخلی و خارجی در استخراج و استحصال مواد معدنی فلزهای گران بها در کشور را یادآور شد و گفت: تا کنون دو سرمایه گذار خارجی در استخراج معادن استان به تفاهم رسیده اند.
امیدی، کشور ایران را غنی از معادن و کانی های فلزی گران بهاء در منطقه و دنیا دانست و تصریح کرد: ذخایر معدن مس و طلا کشور در منطقه کم نظیر است.
به گفته وی، با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور در این زمان و به منظور تولید ثروت و رونق تولید، اکتشاف ذخایر پنهان معدنی از اولویت های سازمان زمین شناسی در سالجاری قرار دارد.
امیدی اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای مناسب مواد معدنی، عملیات ژئوفیزیک هوایی برای اکتشاف ذخایر پنهان به عنوان یک لایه خدماتی ارزان و سریع در دست اجراست.
وی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت از امسال را عنوان به سال انقلاب معدنی یاد کرده است که با اکتشاف مواد معدنی با کیفیت، زمینه تولید ثروت، توسعه اقتصادی و اشتغال فراهم میشود.
به گزارش ایرنا، معاون امور اکتشافات وزارت صمت به منظور شرکت در کارگروه اکتشافات و پی جویی معادن فلزی شمال چهارمحال و بختیاری به این استان سفر کرده است.
۶۱۹۹/۲۰۹۷
نظر شما