رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس روز یکشنبه در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران هرمزگان افزود: تخصیص ردیف اعتباری یاد شده نیز در این سالها کامل بوده و در مجموع ۱۶هزار و ۵۰۰میلیارد ریال از سوی دولت به طرح های مشارکتی با خیرین مدرسه ساز اختصاص یافته است.
مهرالله رخشانی مهر افزود: برنامه سال ۹۹نیز افزایش ۴۰درصدی اعتبار دولتی مدارس خیرساز است.
افزایش بیش از ۱۰۰درصدی مشارکت خیران هرمزگان
وی با قدردانی از مشارکت خیران مدرسه ساز هرمزگان اظهار داشت: در استان هرمزگان نیز میزان مشارکت خیران از ۳۰۰میلیارد ریال در سال ۹۶به ۶۳۰میلیارد ریال در سال ۹۸ افزایش یافته است.
رخشانی مهر یادآور شد: هر چقدر حضور خیران در طرح های مدرسه سازی بیشتر باشد، دولت نیز مشارکت بیشتری داشته و اعتبارات استان را افزایش می دهد.
فضای آموزشی هرمزگان بیش از میانگین کشوری
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: متوسط سرانه فضای آموزشی هرمزگان با توجه به جمعیت پنج متر و ۵۵سانتیمتر است که میانگین کشوری این شاخص پنج متر و ۲۰سانتیمتر و سرانه استاندارد و مطلوب نیز هشت متر و ۴۰سانتیمتر است.
سهم مدارس هرمزگان از صندوق ذخیره ارزی
رخشانی مهر اضافه کرد: دی ماه پارسال چندین استان درگیر سیل بودند که بازسازی مدارس آسیب دیده از سیل این استان ها در اولویت قرار گرفت.
وی اظهار داشت: یکی از استان های آسیب دیده از سیل هرمزگان بود که ۱۵۰میلیارد ریال از صندوق ذخیره ارزی به بازسازی مدارس آسیب دیده این استان اختصاص یافت.
عملکرد ۸۸۸ کلاسه دولت در هرمزگان
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خاطرنشان شد:طرح های مدرسه سازی در هرمزگان طی سه سال گذشته رشد شتابانی داشته و در سال های ۹۶، ۹۷و ۹۸ به ترتیب ۲۰۳، ۲۶۴و ۴۳۱ کلاس درس در این استان ساخته شده و مجموع کلاس های درس احداث شده توسط دولت به ۸۸۸باب رسیده است.
۴۵۰میلیارد ریال هزینه برای هوای خوب
رخشانی مهر یادآور شد : در همین مدت اعتبارات استانداردسازی دستگاه های سرمایشی و گرمایشی استان نیز با رشد ۲۴۴درصدی از ۷۶میلیارد ریال در سال ۹۶ به ۲۶۵ میلیارد ریال در سال ۹۸رسید و در مجموع ۴۵۰میلیارد ریال به این ردیف اختصاص یافت.
مدارس کپری را جمع نمی کنیم
وی در پاسخ به پرسشی درباره جمع آوری مدارس کپری در هرمزگان تصریح کرد: کپر بخشی از معماری منطقه جنوب است و اعتقادی به جمع آوری کامل مدارس کپری نداریم.
معاون وزیر آموزش و پروزرش توضیح داد: مدارس کپری به عنوان بخشی از معماری سنتی که متناسب با شرایط اقلیمی و جغرافیایی جنوب هستند، باید با معماری روز ترکیب و مناسب سازی شوند.
رسانه ها شریک مدرسه سازی هستند
وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار استفاده بیشتر از ظرفیت رسانه ها در جلب مشارکت خیران مدرسه ساز شد و گفت: محور اصلی بیست و دومین جشنواره تقدیر از خیرین مدرسه ساز که امسال برگزار خواهد شد، رسانه ها هستند و شعار این دوره نیز "رسانه و مشارکت های مردمی" است.
صنایع، نورسیدگان مدرسه سازی در هرمزگان
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان نیز در این نشست خبری از صنایع استان به عنوان ظرفیت های جدید مدرسه سازی در استان نام برد.
سید فخرالدین هاشمی اظهار داشت: تا کنون تفاهم نامه احداث ۱۹ فضای آموزشی شامل ۱۹۰ کلاس درس با مشارکت صنایع بزرگ استان به امضا رسیده که از این تعداد، پنج طرح با ۷۵ کلاس درس به بهره برداری رسیده و ۱۴ طرح دیگر در دست اجراست.
۶۰۰کلاس درس تحویل می دهیم
وی ادامه داد: امسال برای تحویل ۶۰کلاس درس هدف گذاری کرده ایم که ۵۰درصد بیش از برنامه اجرا شده در سال ۹۸است.
۸۰وانت نیسان، سرویس دانش آموزان بشاگرد
هاشمی ساخت مدارس شبانه روزی در مناطق دوردست و سخت گذر (صعب العبور) استان نظیر بشاگرد را از دیگر اولویت های مجموعه تحت مدیریت خود اعلام کرد.
وی اظهار داشت: تا سال تحصیلی گذشته ۸۰دستگاه وانت نیسان در منطقه بشاگرد برای سرویس دانش آموزان این منطقه استفاده می شد که در مواردی شاهد حوادث رانندگی هم در بین آنها بودیم.
به گفته هاشمی با در دستور کار قرار گرفتن ساخت مدارس شبانه روزی و نیاز کمتر به تردد دانش آموزان، تعداد این وانت ها به ۳۲دستگاه کاهش یافته است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اضافه کرد: هم اکنون ساخت سه مدرسه شبانه روزی در بشاگرد در حال انجام است که انتظار می رود تا پایان امسال به بهره برداری برسند.
نظر شما