۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹
کد خبرنگار: 1426
کد خبر: 83757224
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

۲ جوان ایلامی موفق به ساخت نمونه تونل ضدعفونی کننده شدند

ایلام - ایرنا - ۲ جوان ایلامی موفق به ساخت نمونه دستگاه تونل یا گیت ضدعفونی کننده انسان یا اشیا شدند.

 علی شادی و پیام مهدی‌خانی دانشجویان کارشناسی ارشد برق هستند و با توجه به شیوع بیماری کرونا پس از تحقیقات موفق به ساخت این دستگاه شدند.

علی شادی روز دوشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی کار تصمیم ما طراحی نمونه دستگاهی با هدف استفاده در زمینه این بیماری بود.

وی افزود: در این راستا تحقیقاتی انجام دادیم و بر اساس رشته تخصصی و فعالیت خود به نتیجه‌هایی برای کمک به جلوگیری از انتشار این ویروس رسیدیم.

شادی یادآور شد: با شیوع کرونا سفارشی از سوی متقاضیان برای خرید تولیدات شرکتی که در آن مشغول فعالیت هستیم وجود نداشت و سعی کردیم بار دیگر فعالیت خود را در زمینه دیگری راه‌اندازی کنیم.

این مبتکر ایلامی گفت: یکی از نتایج تحقیقات ما ساخت نمونه تونل ضدعفونی کننده انسان بود که البته این دستگاه تنها مختص انسان نیست بلکه برای خودرو یا اشیا نیز کاربرد دارد.

شادی با بیان اینکه در این شرایط ساخت تونل ضدعفونی کننده انسان را بر تولیدات دیگر ترجیح دادیم، ادامه داد: قبل از ساخت این دستگاه با خیرین ایلامی رایزنی در این مورد صورت گرفت که آنها برای کمک به مردم از طرح پیشنهادی ما حمایت کردند.

وی تاکید کرد: ساخت این دستگاه بسته به حجم، کارایی و حمایت خیرین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال هزینه دارد که پوشاک خانواده و موسسه طلایه‌داران سلامت از این طرح حمایت و هزینه ساخت آن را پرداخت کردند.

شادی یادآور شد: این دستگاه در بیمارستان مصطفی خمینی(ره) شهر ایلام با حضور رییس بیمارستان و خیرین نصب شد.

وی با بیان اینکه این دستگاه هیچ ضرری برای انسان ندارد، گفت: یکی از مزیت‌های این دستگاه نسبت به سایر تولیدات، تعبیه شدن دستگاهی بنام ازن ساز است و آب را به ازن که یک ماده ضدعفونی کننده قوی است، تبدیل می‌کند.

شادی ادامه داد: زمانیکه شخص یا وسیله‌ای از محل تعبیه این دستگاه عبور کند بصورت اتوماتیک فعال می‌شود و در چهار یا پنج ثانیه مواد ضدعفونی را از طریق مه‌پاش منتشر می‌کند.

وی با بیان اینکه تمام قطعات و طراحی ساخت این دستگاه توسط خودمان است، یادآور شد: با توجه به حمایت خیرین، شرکت دستمزدی بابت این کار دریافت نکرده است و تمام هزینه‌هایی که توسط خیرین اهدا شده برای تهیه قطعات و جنس‌هایی بوده که استفاده شده است.

وی تصریح کرد: در هفته‌های پیش‌رو تمرکز ما بر روی ساخت این دستگاه برای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است، به مراکز دیگر شهرستان‌ها نیز پیشنهاد داده شد است و در صورت توافق ساخت این دستگاه صورت می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha