۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹
کد خبرنگار: 2084
کد خبر: 83757582
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۶.۷ هزار تن گوشت قرمز در دامغان تولید می‌شود

۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۹
کد خبر: 83757582
۶.۷ هزار تن گوشت قرمز در دامغان تولید می‌شود

سمنان-ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: یکهزار و ۱۰۰ واحد دامداری با ظرفیت ۴۰۰ هزار دام سبک و سنگین در شهرستان سالانه ۶ هزار و ۷۰۰ تن گوشت تولید می‌کنند.

سیدمحسن طباطبائیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در شهرستان دامغان ۲۵۰ واحد دامداری دام سنگین و ۸۵۰ واحد پرورش دام سبک وجود دارد. 

وی به ظرفیت دامداری‌های شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در دامداری‌های دامغان ۳۸۰ هزار دام سبک و ۱۲ هزار راس گاو و گوساله شیری و پرواری پرورش می‌یابد. 

طباطبائیان اظهار داشت: بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ تُن گوشت دام سبک، سنگین و شتر سال ۹۸ در شهرستان دامغان تولید شد که از این میزان یکهزار و ۲۰۰ تُن گوشت در شهرستان مصرف شد. 

وی اضافه کرد: از گوشت‌های تولیدی در شهرستان، پنج هزار و ۵۰۰ تُن گوشت به خارج از استان سمنان از جمله استان مازندارن، تهران و خراسان رضوی ارسال شد. 

طباطبائیان تصریح کرد: سه واحد گاوشیری با ظرفیت ۱۰۵ راس، یک واحد بوقلمون با ظرفیت ۲ هزار قطعه و ۶ واحد بره پرواری با ظرفیت یکهزار و ۷۰۰ راس سال گذشته در دامغان آغاز به کار کرد. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان خاطرنشان کرد: بیش از چهار هزار نیروی انسانی در دامداری‌های ‌شهرستان در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند. 

حدود ۵۰ درصد دام های دامغان توسط عشایر نگهداری و پرورش داده می‌شوند. 

شهرستان دامغان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha