محسن طباطبائيان روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: اعطاي تسهيلات اشتغال پايدار روستايي با هدف افزايش توليد و اشتغال در بخش كشاورزي بر مبناي فعاليت هاي اولويت دار از محل تبصره 18 قانون بودجه سال 97 به متقاضيان پرداخت شد.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان دامغان اضافه كرد: اين تسهيلات در قالب طرح هاي صنايع تبديلي و تكميلي پسته و مواد غذايي، پرورش دام سبك و سنگين به منظور توليد گوشت و شير، كاشت زعفران، كشت گياهان دارويي و احداث گلخانه است.
طباطبائيان تصريح كرد: پرداخت اين تسهيلات، گامي مثبت در جهت ايجاد اشتغال در بين جوانان و موجب كاهش مهاجرت از روستا به شهر شده است.
وي با بيان اينكه مهمترين اولويت پرداخت تسهيلات، كمك به اجرايي شدن طرح هاي دانش بنيان در شهرها و روستاها است، خاطرنشان كرد: با اجرا و بهره برداري از اين طرح ها، 80 شغل مستقيم و 250 شغل غيرمستقيم ايجاد مي شود.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان دامغان گفت: در راستاي طرح هاي اقتصاد مقاومتي و بهبود رونق توليد ملي در سال هاي 96 و 97 به 86 نفر از توليد كنندگان واحدهاي توليدي در بخش هاي كشاورزي 130 ميليارد ريال تسهيلات رونق توليد پرداخت شد.
به گزارش ايرنا، شهرستان دامغان داراي بيش از 19 هزار هكتار اراضي كشاورزي است كه بيش از سه هزار هكتار باغ ميوه است و 35 درصد اشتغال دامغان در حوزه كشاورزي است و پنج هزار باغدار و كشاورز در اين بخش مشغول فعاليت هستند.
شهرستان دامغان در فاصله 115 كيلومتري شرق مركز استان سمنان و بيش از 94 هزار نفر جمعيت دارد.
9856/6103
سمنان- ايرنا- مدير جهاد كشاورزي شهرستان دامغان گفت: 120 ميليارد ريال تسهيلات اشتغال پايدار روستايي سال 97 در اين شهرستان از محل تبصره 18 قانون بودجه پرداخت شد.